Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «φαβορί» που πανηγυρίζει «Χ» με τον Άρη, από την πέμπτη θέση, το είδατε;

Το «φαβορί» που πανηγυρίζει «Χ» με τον Άρη, από την πέμπτη θέση, το είδατε;
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 - 13:05

Εσείς το πήρατε πρέφα; Το έπιασαν οι «κεραίες» σας; Ή μήπως όχι; Το «φαβορί» που πανηγυρίζει «Χ» με τον Άρη, από την πέμπτη θέση, το είδατε; Ή μήπως το χάσατε; Εδώ και δύο μέρες τώρα γίνεται… χαμός, για την «αρμάδα» της πέμπτης θέσης…

Αλήθεια, δεν σας κάνουμε πλάκα. Εδώ και δυο μέρες τώρα, εκείνοι ο οποίοι ήταν «φαβορί» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (εντάξει…) στην αρχή της σεζόν, πανηγυρίζουν για το «Χ» στην έδρα του Άρη, με 0-0, «λευκή» ισοπαλία δηλαδή, η οποία τους… κράτησε στην πέμπτη θέση, σε απόσταση δύο βαθμών από τον τέταρτο Άρη…

Το «φαβορί», βλέπετε, κάπου στην πορεία φάνηκε ότι δεν είναι και τόσο φαβορί, για να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά ούτε καν να για να βγει… Ευρώπη. Και έτσι, έχει περιοριστεί στο να πανηγυρίζει… υπέροχες ισοπαλίες 0-0 στην έδρα του Άρη, τον οποίο έχει μπροστά του και βλέπει την πλάτη του… «Ψυχάρες» και άλλα τέτοια, διαβάζουμε και πηγαίνει το πανηγύρι… σύννεφο. Ναι, το πανηγύρι.

Από αυτούς δέχεται κριτική ο Ολυμπιακός… Προφανώς όχι από τον ίδιο τον Παναθηναϊκό (ΟΚ, ίσως και λίγη από εκεί…) αλλά από εκείνους οι οποίοι μας έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός είναι «φαβορί» για να πάρει το πρωτάθλημα. Οι ίδιοι είναι τώρα που μας λένε ότι ο Ολυμπιακός… δεν αξίζει το πρωτάθλημα, γιατί είναι 10 βαθμούς μπροστά και αυτό δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι… τουλάχιστον ισοδύναμος. Γελάμε.

Διαβάστε επίσης

Ρε κορόιδα, τρία χρόνια σερί και 47 τίτλοι, δεν σας έπεισαν ακόμα να μην προκαλείτε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;

Ρε κορόιδα, τρία χρόνια σερί και 47 τίτλοι, δεν σας έπεισαν ακόμα να μην προκαλείτε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει… Αρκετά πια με την κωμωδία που λέγεται «αντίπαλοι του Ολυμπιακού». Στα χαρτιά και στα ΜΜΕ και στην προπαγάνδα «αντίπαλοι», γιατί στο γήπεδο… ΤΙΠΟΤΑ.