Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ζοσέ Σα, είναι άλλος ένας που ανέδειξε ο Ολυμπιακός

Ο Ζοσέ Σα, είναι άλλος ένας που ανέδειξε ο Ολυμπιακός
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 - 22:36

Το όνομα των ημερών στην Πορτογαλία είναι ο Ζοσέ Σα.

Αυτό γιατί αρχικά δεν ήταν στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για την εθνική Πορτογαλίας, ενώ είναι σε τρομερή κατάσταση και όλη η Premier League μιλά για τις εμφανίσεις του.

Τελικά όμως κλήθηκε στην Πορτογαλία και μπήκε στα πλάνα του Σάντος.

Ο Σα είναι ένας ακόμη από τους ποδοσφαιριστές που έχει αναδειχθεί μέσω του Ολυμπιακού. Ήταν στην Πόρτο χωρίς όμως να καταφέρει να αναδειχθεί, έπαιξε στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη, έκανε καλές εμφανίσεις και έφυγε για το καλύτερο, ίσως, πρωτάθλημα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή, την Premier League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Μέσω του Ολυμπιακού, επίσης, κατάφερε να βρει τη θέση του στην Εθνική ομάδα της χώρας του και τώρα έφτασε σε σημείο να χαρακτηρίζεται ως αδικία όποτε δεν είναι στις κλήσεις.

Δεν είναι μόνο ο Σα που κατάφερε τόσα μέσω του Ολυμπιακού, είναι και άλλοι ποδοσφαιριστές σε όλη την Ευρώπη οι οποίοι κάνουν καριέρα στο εξωτερικό με τους «ερυθρόλευκους» να τους δίνουν την ευκαιρία αυτή. Ποντένσε, Τσιμίκας, Μιλιβόγεβιτς, Μαζουακού, Λυκογιάννης, Νικολάου και άλλοι πόσοι ποδοσφαιριστές!

Διαβάστε επίσης