Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Οφείλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ με τον Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: Οφείλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ με τον Ελ Αραμπί
Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 - 12:28

Το κεφάλαιο Ελ Αραμπί είναι πάντα πολύ ουσιώδες, για τον Ολυμπιακό. Προσοχή, εδώ δεν αναφερόμαστε στο θέμα παραμονής τους στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Δεν εξετάζουμε αυτό. Επίσης σημαντικό, ως θέμα, αλλά πρωτεύον και ακόμη πιο σημαντικό, αυτή τη στιγμή, είναι το γεγονός ότι ο Ελ Αραμπί έχει γεμίσει ξανά τα πιστόλια του. Έχει οπλίσει και… έχει αρχίσει να πυροβολεί ξανά κατά βούληση. Ο Μαροκινός έχει αρχίσει ξανά να βρίσκει τη ρέντα του και τα αντίπαλα δίχτυα. Και στα πλέι οφ, αλλά και στο Κύπελλο, θα είναι κάτι περισσότερο από… απαραίτητος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Τικίνιο είναι ένας εξαιρετικός σέντερ φορ. Έχει βρει δίχτυα, για λογαριασμό του Θρύλου, έχει δώσει πολύτιμες νίκες, σημαντικά αποτελέσματα. Έχει βάλει και εκείνος την υπογραφή του, στον φετινό Ολυμπιακό και στο γεγονός ότι, φτάνοντας στον φινάλε της σεζόν, η ομάδα του Μαρτίνς πάει για δύο τίτλους. Αλλά ο Ελ Αραμπί, ο παλιός στο ρόστερ και πιο έμπειρος ακόμη στο «ματώνω τα αντίπαλα δίχτυα στην Ελλάδα», είναι κρίσιμος, για το πως θα τελειώσει η σεζόν.

Ο Μαρτίνς ξέρει ότι ο Ελ Αραμπί πέρασε ένα διάστημα, κατά το οποίο δεν ήταν καλά. Δεν ήταν στην ανάλογη φόρμα και δεν ήταν σε ανάλογη επαφή, με τα αντίπαλα δίχτυα, σε σχέση με το τι μας έχει συνηθίσει. Αυτό δείχνει εσχάτως να αλλάζει. Το γκολ του στα Γιάννενα, σεντερφορίσιο καθαρά, ένα καθαρό «γκολ Ελ Αραμπί», τον βάζει ξανά σε… εξαιρετικό μομέντουμ. Τον βάζει ξανά στο επίπεδο στο οποίο μας έχει συνηθίσει και στο οποίο έχει βρεθεί, οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε τίτλους, προκρίσεις, διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και αυτό γιατί ήρθε καπάκι μετά το γκολ του και επί του Άρη. Στο 85’ εκεί και σε συνδυασμό με νίκη!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού οφείλει να πάρει το μάξιμουμ από τον Ελ Αραμπί, σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Και ο Ελ Αραμπί οφείλει να το δώσει. Και έτσι ο Θρύλος θα βγει νικητής και θα πάρει αυτό που θέλει, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης