Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το βλέμμα στους διεθνείς, βλέπει την ΑΕΚ

Με το βλέμμα στους διεθνείς, βλέπει την ΑΕΚ
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 10:34

Νωρίς ακόμη, χρόνος υπάρχει για δουλειά. Αλλά με το βλέμμα στους διεθνείς και το Ρέντη… μισοάδειο, ο Μαρτίνς «πατάει γκάζι» για την ΑΕΚ, με τους παίκτες που έχει στα χέρια του… Η ομάδα μπορεί να εκμεταλλευτεί τη διακοπή αυτή και να πάρει ανάσες. Αυτό φυσικά βρίσκει εφαρμογή σε όσους έχουν παραμείνει στο Ρέντη και δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Για τους υπόλοιπους ξεκούραση δεν υπάρχει, αλλά συνεχή ματς και μετακινήσεις, ταξίδια και προπονήσεις και καμία, μα καμία ανάσα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+| Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει στο προπονητικό του Ολυμπιακού, ωστόσο, δεν έχουν χρόνο για χάσιμο. Οι ανάσες αυτές, τις οποίες φυσικά δέχονται με μεγάλη χαρά, αφού η ομάδα πηγαίνει… σερί εδώ και χρόνια, πρέπει να συνδυαστεί με δουλειά. Με πολλή δουλειά. Αυτή αφορά στις προπονήσεις. Οι ανάσες στα ματς που δεν έχουν, μέχρι να μπουν ξανά σε δράση, απέναντι στην ΑΕΚ.

Και πρέπει μέσα σε αυτή την ισορροπία, ο Θρύλος να βρει τον τρόπο να δουλέψει όσο πιο σωστά και καλά γίνεται, για να μπορέσει να εμφανιστεί όπως πρέπει, απέναντι στην ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, στο Καραϊσκάκη. Στην τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ και μετά από το «στραβοπάτημα» κόντρα στον ΠΑΣ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πολλά περιθώρια για άλλες απώλειες. Και όχι τόσο βαθμολογικά, αφού εκεί έχει περιθώριο, με το +10, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Η ομάδα χρειάζεται μια καλή νίκη, στην τρίτη αγωνιστική στην έδρα του. Θα του δώσει μεγάλη ώθηση, για τη συνέχεια μία νίκη σε ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ και για αυτή δουλεύει ήδη, ο Μαρτίνς με τους παίκτες που έχει στα χέρια του στο Ρέντη.

Θυμίζουμε:

Διαβάστε επίσης