Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Daily Star στην Αγγλία για τον «τρελάρα» Ιβάν Σαββίδη που «εισέβαλε στο γήπεδο με όπλο»

Η Daily Star στην Αγγλία για τον «τρελάρα» Ιβάν Σαββίδη που «εισέβαλε στο γήπεδο με όπλο»
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 11:35

Για άλλη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο διαφημίζεται και για αυτό έχουμε τον ΠΑΟΚ να… ευχαριστούμε. Δημοσίευμα από την Αγγλία, το οποίο κάνει εκτενή αναφορά στις σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον Βλαντιμίρ Πούτιν (και η οποία δεν μας απασχολεί εδώ) αναφέρεται στο ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, ως «τρελάρας» ο οποίος «εισέβαλε στο γήπεδο με όπλο»! Αναφέρεται φυσικά, στην περιβόητη «μπούκα» του Ιβάν, στο ματς με την ΑΕΚ, το 2018, για την οποία τιμωρήθηκε με 25 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Τότε ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε την ΑΕΚ στην έδρα του, στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα γκολ στις καθυστερήσεις προκάλεσε διαμάχη. Ο Φερνάντο Βαρέλα έβαλε γκολ στο 90ό λεπτό ωστόσο ακυρώθηκε στη συνέχεια ως οφσάιντ. Ο Σαββίδης εθεάθη να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας εμφανώς πιστόλι σε θήκη και το ματς διεκόπη καθώς οι παίκτες της ΑΕΚ αποχώρησαν από το γήπεδο για λόγους ασφαλείας», τονίζει το άρθρο, προσθέτοντας πως «ο Σαββίδης κρίθηκε ένοχος για κατοχή όπλου, αλλά ο κίνδυνος πρόκλησης σωματικής βλάβης δεν συνυπολογίστηκε στην ετυμηγορία και την ποινή».

Τι υπέροχη διαφήμιση του ποδοσφαίρου μας, για ακόμη μία φορά, δια χειρός ΠΑΟΚ… Ένα «ευχαριστώ» να μην ξεχάσουμε να πούμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι, για όσα υπέροχα γράφονται για την μπαλίτσα μας, ακόμη και τώρα, στο εξωτερικό, ελέω Ιβάν και ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ΕΔΩ το δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης

Με το βλέμμα στους διεθνείς, βλέπει την ΑΕΚ

Με το βλέμμα στους διεθνείς, βλέπει την ΑΕΚ

Νωρίς ακόμη, χρόνος υπάρχει για δουλειά. Αλλά με το βλέμμα στους διεθνείς και το Ρέντη… μισοάδειο, ο Μαρτίνς «πατάει γκάζι» για την ΑΕΚ, με τους παίκτες που έχει στα χέρια του…