Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όσο παραμύθι και να πουλήσουν, μια ματιά στη βαθμολογία αρκεί

Όσο παραμύθι και να πουλήσουν, μια ματιά στη βαθμολογία αρκεί
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 12:48

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό από τον γνωστό μηχανισμό προπαγάνδας, η προσπάθεια να μας πείσει ότι ο Ολυμπιακός δεν… αξίζει τον τίτλο. Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό και το γέλιο μας. Σας γράφαμε χθες για την εικόνα που προσπαθούν να μας παρουσιάσουν. Ο Ολυμπιακό στο +10 και… αδούλευτος. Με χίλια δυο προβλήματα. Δεν κάνει. Δεν μπορεί. Δεν πρέπει να πανηγυρίσει τον τίτλο (μόνο αυτό δεν μας είπαν ακόμα…) γιατί το παίρνει αυτή τη στιγμή μόνο με +10…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο ΠΑΟΚ στο -10… ομαδάρα. Πετάει. Αριστούργημα Λουτσέσκου. Χρυσό δημιούργημα Ιβάν. Να μεταφερθεί η φιέστα στην Τούμπα και να το γιορτάσουν με εκτελέσεις πέναλτι μεταξύ Κούρτιτς, Βιεϊρίνια και Σβαμπ (μόνο αυτό δεν μας είπαν ακόμα…) γιατί… έτσι λέει το αφεντικό.

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η προσπάθεια αποδόμησης του τρίτου σερί πρωταθλήματος του Ολυμπιακού, στα χρόνια της «εξυγίανσης». Προφανής ο λόγος, δεν χρειάζεται να αναλύσουμε και πολλά. Είναι πιθανό να μην περίμεναν τον Ολυμπιακό να τους έχει… τόσο εύκολα από κάτω, στο ίδιο τους το παιχνίδι. Και να πανηγυρίζει τις κούπες, τη μία πίσω από την άλλη, την ώρα που εκείνοι πανηγυρίζουν… τα 6-5 και την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και το… «κουμάντο» στο ποδόσφαιρο… γενικά. Και αόριστα. Απλά έτσι, να πανηγυρίσουν, βρε αδελφέ…

Δεν πειράζει. Ας συνεχίζεται. Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, συνεχίζει τη δική του προσπάθεια και αυτή δεν αποσκοπεί πουθενά αλλού, από το να βελτιωθεί η ομάδα και να φτάσει στο νταμπλ, ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ! Πάμε Θρύλε!

Διαβάστε επίσης