Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντοκουμέντα: Σήμερα τα 20 χρόνια από τη ζούγκλα της Λεωφόρου

Ντοκουμέντα: Σήμερα τα 20 χρόνια από τη ζούγκλα της Λεωφόρου
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 17:26

Όλοι έχουμε ακούσει για την κόλαση της Ριζούπολης το 2003. «Το ντέρμπι που δεν έπρεπε να αρχίσει ποτέ...» Όχι δεν λένε για το Χίλσμπορο με τους 96 νεκρούς. Λένε για τη Ριζούπολη. Και ομολογούμε ότι κοντεύουμε να το πιστέψουμε κι εμείς. Άνθρωποι είμαστε...

Ένταση στη φισούνα, φωτοβολίδες και 2-3 φωτογραφίες όπως αυτή:

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Δέκα μήνες πριν, όλη η Ελλάδα είχε ζήσει την πραγματική ζούγκλα! Το πραγματικό ντέρμπι που δεν έπρεπε να αρχίσει ποτέ. Κανείς δεν μιλάει, κανείς δεν θυμίζει. Η Αθλητική διαπλοκή είναι εδώ με το αρχείο της για να αναδείξει την αλήθεια. 24/03/2002. Ακριβώς 20 χρόνια πριν: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1:

ΤΑ ΝΕΑ 26/03/2002

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΟΚ

ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!

«Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο Άγγελος Γεωργίου ο οποίος έχει διαμπερές τραύμα στο μάγουλο και υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση...δέχθηκε αιχμηρό αντικείμενο στο αποδυτήρια της Λεωφόρου... Υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση».

Ερώτηση: Στην «κόλαση» της Ριζούπολης ποιος παίκτης του ΠΑΟ μαχαιρώθηκε;
Απάντηση: Κανείς!

ΕΠΕΣΑΝ ΜΠΟΥΝΙΕΣ - ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

«Για να περάσουμε από τη φυσούνα έγινε μάχη. Έπεσαν μπουνιές. Για να περάσεις έπρεπε να χτυπήσεις και να χτυπηθείς. Η στάση της Αστυνομίας ήταν προκλητικά αδιάφορη. Το ξύλο που έφαγε ο διαιτητής μέσα στο γήπεδο δεν ήταν τίποτα μπροστά στην επίθεση που δέχθηκε μέσα στη φυσούνα».

Διαβάστε όλο το άρθρο στο athlitiki-diaploki.blogspot.com.

Διαβάστε επίσης