Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαμός με την αναβολή, δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες!

Χαμός με την αναβολή, δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες!
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 18:31

Έναν κακό χαμό προκαλεί η αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Και φυσικά το αίτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα γινόταν αποδεκτό από τη διοργανώτρια αρχή.

Θυμίζουμε, οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας (Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός-Λαμία) είναι προγραμματισμένοι να γίνουν Μεγάλη Τετάρτη και Τετάρτη του Πάσχα και ο τελικός στις 21/5.

Για αυτό φαίνεται πως η Super League δεν έβγαλε το αναλυτικό πρόγραμμα περισσότερων αγωνιστικών και αρκέστηκε μόνο στην 3η, την 4η και την 5η!

Είναι τόσο πιεσμένο το πρόγραμμα που δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες για να τελειώσει η σεζόν εντός του προγραμματισμένου! Και αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα για το οποίο καλείται να βρει λύση η ίδια η Super League. Εμείς, πάντως, δεν θυμόμασταν να αναβάλλονται αγώνες του Ολυμπιακού επειδή έπαιζε στην Ευρώπη. Και ήταν πολλές οι φορές που είχαμε ντέρμπι ανάμεσα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια!

Να δούμε πώς θα το «διορθώσουν» όλο αυτό τώρα με τον χαμό που προκαλείται από την αναβολή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης