Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη «μάχη» δέκα διεθνείς του Ολυμπιακού!

Στη «μάχη» δέκα διεθνείς του Ολυμπιακού!
Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 - 15:14

Συνέχεια στις διεθνείς υποχρεώσεις για τους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς δέκα «ερυθρόλευκοι» θα εκπροσωπήσουν σήμερα τις εθνικές τους ομάδες.

Την αρχή στο σημερινό πρόγραμμα κάνει ο Γκάρι Ροντρίγκες στην εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει το Λιχτενστάιν σε φιλικό στις 18:00, με το Πράσινο Ακρωτήρι να θέλει να βρει ρυθμό, με ένα φιλικό σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Συνέχεια στο «ερυθρόλευκο» ευρωπαϊκό πρόγραμμα δίνουν στις 19:00 οι Τζολάκης, Κίτσος, Μαρίνος, Σουρλής, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά και Κανέ.

Οι τέσσερις νεαροί Έλληνες αγωνίζονται με την U21 της Ελλάδας, απέναντι στο Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του EURΟ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Η Ελλάδα θέλει τη νίκη για να πάει στους 17 βαθμούς και να «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση στον όμιλό της.

Ο Κούντε, με την εθνική Καμερούν, ρίχνεται στη «μάχη» των Προκριματικών του Μουντιάλ. Στις 19:00 το Καμερούν υποδέχεται την Αλγερία για τον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης και έχει στόχο να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης στην έδρα του, ενόψει του επαναληπτικού στην Αλγερία.

Αγκιμπού Καμαρά και Κανέ αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Γουινέας με τη Νότια Αφρική στις 19:00. Η Γουινέα, μετά από την αξιοπρεπή της πορεία στο Κόπα Άφρικα, θέλει να συνεχίσει να βάζει βάσεις, ώστε να βελτιώνεται όλο και περισσότερο.

Στις 20:15, συνέχεια στις αναμετρήσεις με το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον δίνει ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο μέσος του Θρύλου έχει κληθεί από τον Πογέτ και θα είναι στην αποστολή της ομάδας για το φιλικό με τη Ρουμανία, το οποίο ξεκινάει στις 20:15 και θα είναι το πρώτο παιχνίδι με τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό στον «γαλανόλευκο» πάγκο.

«Αυλαία» στο σημερινό πρόγραμμα ρίχνει ο Παπέ Αμπού Σισέ. Ο «βράχος» του Ολυμπιακού είναι στην αποστολή της Σενεγάλης για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Αίγυπτο, το οποίο ξεκινάει στις 21:30. Η Αίγυπτος υποδέχεται τη Σενεγάλη για τα προκριματικά του Μουντιάλ, στον πρώτο αγώνα του ζευγαριού. Δύο πολύ δυνατές ομάδες και αναμένεται… τιτανομαχία!

Διαβάστε επίσης