Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλά τα λέει ο Λουτσέσκου. Υπάρχει ένα σύστημα! Και το γλεντάμε, χρόνια τώρα! (video)

Καλά τα λέει ο Λουτσέσκου. Υπάρχει ένα σύστημα! Και το γλεντάμε, χρόνια τώρα! (video)
Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 - 01:19

«Υπάρχει ένα σύστημα γύρω από τον Ολυμπιακό», λέει ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ναι, υπάρχει ένα σύστημα που προσπαθεί να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό, για την ακρίβεια. Ένας μηχανισμός που «στήθηκε», με τον μανδύα της «αντικειμενικότητας», για να πλήξει τον Ολυμπιακό, με κάθε τρόπο. «Έφεραν» και την «εξυγίανση». Και εδώ και χρόνια την γλεντάμε! Όλους τους γλεντάμε!

Γι’ αυτό έχουν πέσει όλοι πάνω και προσπαθούν με κάθε τρόπο να ρίξουν λάσπη. Όπως μπορεί ο καθένας. Με τον τρόπο τους. Βέβαια, σχεδόν πάντα τρώνε τα μούτρα τους. Όλοι! Υπάρχει ένα σύστημα και το γλεντάμε χρόνια τώρα!

Μοιράζει πόνο ο Θρύλος. Και φέτος και πέρσι και πρόπερσι. Και πάντα! Τους ενοχλεί που το παίρνει η καλύτερη ομάδα. Τους χαλάει πολύ την πιάτσα. Δεν πειράζει, όμως, ξυδάκι. Και το χειρότερο για αυτούς είναι ότι εμείς καλά-καλά δεν έχουμε αρχίσει.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του, γλεντάνε καλά την «εξυγίανση», χρόνια τώρα. Τους ξεφτιλίζουν! Ξέρετε τι είναι να σε παίζουν κόντρα, να παίζεις κόντρα σε όλους, κι εσύ να παίρνεις το πρωτάθλημα με +18, με +26 και φέτος ήδη στο +10 και βλέπουμε; Μεγάλη υπόθεση για εμάς, μεγάλος πόνος για τους άλλους!

Τους αφήνουμε στον πόνο τους. Και στη μιζέρια τους. Ας λένε γραφικότητες περί συστήματος. Ένα σύστημα που το γλεντάμε χρόνια τώρα! Τα φιλιά μας!

Διαβάστε επίσης

Έχουν «τρελαθεί» οι Τούρκοι με Σισέ

Έχουν «τρελαθεί» οι Τούρκοι με Σισέ

Δεν σταματούν τα σενάρια, για τον σέντερ μπακ του Ολυμπιακού και τη Φενέρ. Δείτε πόσα χρήματα γράφουν ότι προσφέρει η ομάδα της Κωνσταντινούπολης.