Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχουν «τρελαθεί» οι Τούρκοι με Σισέ

Έχουν «τρελαθεί» οι Τούρκοι με Σισέ
Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 - 10:03

Αρέσει ο Παπέ Σισέ, στην Τουρκία. Έχει… πέραση. Το όνομά του «παίζει» διαρκώς, στη γειτονική χώρα. Με τα σενάρια γύρω από το ενδεχόμενο να μετεγγραφεί εκεί, να πληθαίνουν. Και γράφουν διαρκώς για εκείνον, με πιο συχνά αναφερόμενη ως «μνηστή» του Σισέ, τη Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα, νέα σενάρια, τα οποία έρχονται τώρα, από τη γείτονα, αναφέρουν ότι η Φενέρ ετοιμάζεται να βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό της τάξεως των 8 εκατομμυρίων ευρώ, για να τον αποκτήσει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Σισέ έχει κάνει και φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αλλά δεν είναι… φετινός. Ο Σισέ έχει μια σταθερά καλή παρουσία στην ομάδα του Ολυμπιακού, εδώ και χρόνια. Με αποκορύφωμα μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές, τις οποίες έχει σημαδέψει. Όπως το γκολ του με τη Μίλαν, το γκολ του με την Άρσεναλ. Και έτσι, τον παρακολουθούν. Σταθερά.

Ο Ολυμπιακός, φυσικά, τηρεί στάση αναμονής. Δεν έχει κανένα λόγο να… τρέξει. Δεν έχει κανένα λόγο να… αγχωθεί. Δεν έχει κανένα λόγο να… πιέσει την κατάσταση. Ο Σισέ είναι ένας από τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ενδεκάδας του Ολυμπιακού. Ακόμη και όταν δεν παίζει βασικός, λογίζεται ως τέτοιος, με αποτέλεσμα ο Μαρτίνς να μην… καίγεται κιόλας να τον αποχωριστεί. Είναι γεγονός ότι μία ικανοποιητική πρόταση θα πάρει τον Σισέ μακριά από το λιμάνι και θα του ανοίξει τον δρόμο για μια μεταγραφή σε άλλο πρωτάθλημα. Το αν αυτό θα είναι το τουρκικό ή κάποιο άλλο, μένει να φανεί.

Ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει τη μεταγραφική του δραστηριότητα και ως προς τις πωλήσεις, τα τελευταία χρόνια. Και είναι γεγονός ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού αρχίζουν και έχουν ολοένα και μεγαλύτερη πέραση. Ξέρουν στο εξωτερικό τη δουλειά η οποία γίνεται εδώ. Ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός «βγάζει» πραγματικά καλούς παίκτες, στην αγορά. Και έτσι… παρακολουθούν. Και από αυτή την ιστορία κερδισμένοι βγαίνουν και ο Ολυμπιακός, αλλά και οι ποδοσφαιριστές του.

Διαβάστε επίσης