Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να είσαι «εξυγιαντής» και να πρέπει να αποθεώνεις παίκτη του Ολυμπιακού με την Εθνική

Να είσαι «εξυγιαντής» και να πρέπει να αποθεώνεις παίκτη του Ολυμπιακού με την Εθνική
Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 - 11:02

Μη σου τύχει, ε; Να πρέπει να γράφεις διθυράμβους, για παίκτες που στη Σούπερ Λιγκ λες ότι έχουν… σύστημα και δουλεύει για εκείνους… Να είσαι «εξυγιαντής» και να πρέπει να αποθεώνεις παίκτη του Ολυμπιακού με την Εθνική. Να είσαι «εξυγιαντής» και να πρέπει να γράφεις για το πόσο ωραίο γκολ «κάρφωσε» στο φιλικό με τη Ρουμανία, για την Ελλάδα, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Να πρέπει να εξηγείς ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι καλός και να πρέπει να αναιρείς τον εαυτό σου, που πριν από 2 μέρες είχες πρώτο θέμα ότι ο Ολυμπιακός έχει από πίσω του ένα «σύστημα» που δουλεύει για εκείνον. Και ότι έχει… 20 πρωταθλήματα. Άλλο κι αυτό. Νέο χαμηλό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το έχουμε πει χίλιες (και βάλε) φορές. Το ποδόσφαιρο δεν μπορείς να το «ξεγελάσεις». Τον κόσμο που σε διαβάζει, σε ακούει, σε παρακολουθεί, δεν μπορείς να τον «ξεγελάσεις». Θα το βρεις μπροστά σου. Για «υναστεία» έγραφαν κάποτε οι «εξυγιαντές», τρία χρόνια σερί, έκτοτε, το σηκώνει μέσα στα μούτρα τους ο Θρύλος. Για «σύστημα» του Ολυμπιακού μας λένε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ομάδα του, οι παίκτες του, δεν είναι καλοί και έχουν «εξωγενή» βοήθεια για να νικούν και να παίρνουν τίτλους, πάει ο Μπουχαλάκης την επόμενη μέρα, με την Εθνική της «εξυγίανσης» και καρφώνει γκολ σε φιλικό με τη Ρουμανία.

Αλλά δυστυχώς, δεν βάζουν μυαλό. Δεν μαθαίνουν να είναι μετρημένοι και να μην εκτίθενται. Δεν έμαθαν ακόμη, παρότι έπαθαν τόσες και τόσες φορές, ότι μια του «κλέφτη», δυο του «κλέφτη», τρεις και την κακή του μέρα… Δεν μπορείς να «ξεγελάς» για πάντα το άθλημα και το κοινό του… Θα εκτεθείς. Ποιος ξέρει. Μπορεί και να συνήθισαν και να μην τους νοιάζει καθόλου, πια.

Διαβάστε επίσης

Έχουν «τρελαθεί» οι Τούρκοι με Σισέ

Έχουν «τρελαθεί» οι Τούρκοι με Σισέ

Δεν σταματούν τα σενάρια, για τον σέντερ μπακ του Ολυμπιακού και τη Φενέρ. Δείτε πόσα χρήματα γράφουν ότι προσφέρει η ομάδα της Κωνσταντινούπολης.