Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «γουστάρω Θρύλο» του Γκάρι

Το «γουστάρω Θρύλο» του Γκάρι
Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 - 13:41

Το πιο σημαντικό κριτήριο, για να παίζει ένας παίκτης όπως πρέπει, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, είναι να ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ που είναι εδώ. Είναι σαφές αυτό. Και οι παίκτες που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ πραγματικά που βρίσκονται εδώ, το δείχνουν με κάθε τρόπο. Έτσι το έδειξε και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος αν και διεθνής με την Εθνική Κάπε Βέρντε, ο έμπειρος εξτρέμ έδειξε ότι βάζει προτεραιότητα τον Ολυμπιακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Γκάρι ζήτησε από την ομάδα του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, λόγω των σημαντικών υποχρεώσεων, τις οποίες ο Θρύλος έχει μπροστά. Και ο Γκάρι δείχνει έμπρακτα ότι ο Ολυμπιακός τον ενδιαφέρει πάρα πολύ. Τον ενδιαφέρει η προοπτική του Θρύλου, εδώ στην Ελλάδα και το δείχνει με κάθε τρόπο. Ο διεθνής με το Κάπε Βέρντε ζήτησε και εξασφάλισε άδεια, από την Εθνική του, για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του, με τον Ολυμπιακό. Κάτι που έκανε… κλικ στον Σύλλογο.

Είναι λογικό, η ομάδα να παίρνει πολύ σοβαρά τέτοιες κινήσεις από ποδοσφαιριστές. Ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δείχνουν ότι ενδιαφέρονται πάνω από όλα, για την παρουσία τους εδώ. Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν θέλησε και ποτέ δεν περιμένει από κανέναν παίκτη του να… αγνοεί τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα. Ίσα-ισα, ματς όπως αυτά, διεθνή, δίνουν ρυθμό στους παίκτες και τους κρατούν σε εγρήγορση. Ωστόσο, ο Γκάρι με την κίνησή του να είναι παρών πιο γρήγορα, στο Ρέντη, δείχνει ότι βάζει σε προτεραιότητα τον Ολυμπιακό. Και αυτό αν μη τι άλλο, άρεσε στους «κόλπους» της οικογένειας…

Διαβάστε επίσης