Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ονιεκουρού, νέα σενάρια οι «γείτονες»

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ονιεκουρού, νέα σενάρια οι «γείτονες»
Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 - 15:46

Τριήμερο ρεπό έχει δώσει ο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν ανάσες και να βγάλουν λίγο από την καθημερινότητά τους το στρες των προπονήσεων και των αγώνων. Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει σε δράση από βδομάδα και αρκετοί παίκτες εκμεταλλεύονται την ευκαιρία, για να ξεκλέψουν μερικά 24ωρα ξεκούρασης. Ένας εξ αυτών και ο Ονιεκουρού, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που έδωσε ο Μαρτίνς και… «την έκανε». Ο Ολυμπιακός έχει ρεπό και ο Νιγηριανός πήγε στην αγαπημένη του Κωνσταντινούπολη, για να πάρει ανάσες, με τους Τούρκους να «φουντώνουν» ξανά τη μεταγραφολογία.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ε, ναι. Δεν χάνουν ευκαιρία οι γείτονες να… φουντώσουν μεταγραφικά σενάρια. Ο Νιγηριανός έχει πολλούς φαν στην Τουρκία. Ειδικά στην Πόλη. Δεδομένο αυτό. Και όχι μόνο στην Πόλη, βέβαια, αφού το όνομά του φιγουράρει σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, από την Τουρκία, κάθε λίγο και λιγάκι. Έτσι και τώρα, η παρουσία του Ονιεκουρού στην Πόλη, συνδυάζεται από τα ΜΜΕ εκεί, με πιθανή μεταγραφική αναζήτηση… Όχι από τον ίδιο, αλλά από ομάδες οι οποίες δεδομένα τον παρακολουθούν.

Έχουμε αναλύσει αρκετά το θέμα. Ο Ολυμπιακός δαπάνησε ένα πολύ σημαντικό ποσό, ειδικά για τα δεδομένα της χώρας, προκειμένου να πάρει τον Ονιεκουρού από τη Μονακό και να τον φέρει στην Ελλάδα. Ο ποδοσφαιριστής πήρε πολλές ευκαιρίες, από τον Πέδρο Μαρτίνς, δίχως να καταφέρει δυστυχώς να προσφέρει τα αναμενόμενα. Αναμενόμενα βάσει του τεράστιου ταλέντου του. Το οποίο όμως πιθανώς να μην «κολλάει» με τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός αγωνίζεται… Με αποτέλεσμα ο Ονιεκουρού να μην «φαίνεται» όσο θα ήθελαν ο Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός, αλλά φυσικά και ο ίδιος.

Η ουσία είναι πως ο Ονιεκουρού δεν μπορεί να αναχωρήσει… έτσι ελαφρά τη καρδία, από το λιμάνι. Ακόμη και αν στην πρώτη του χρονιά εδώ, στη σεζόν που «τρέχει» δηλαδή, δεν κατάφερε να «δέσει» τόσο πολύ με την ομάδα και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, δεν είναι εύκολο για τον Θρύλο να πει στους Τούρκους (είτε αυτοί είναι από τη Γαλατά, είτε από τη Φενέρ, είτε από οπουδήποτε αλλού…) «ελάτε πάρτε τον παίκτη». Για να γινόταν κάτι τέτοιο, θα έπρεπε οι οικονομικές συνθήκες να ήταν όπως πρέπει. Τότε ο Ολυμπιακός θα το συζητούσε με τον προπονητή του, θα έβαζε κάτω όλα τα δεδομένα και θα αποφάσιζε… Μέχρι τότε… δεν κινείται φύλλο. Και ο Ονιεκουρού μπορεί να συνεχίσει το τριήμερό του στην Πόλη, αρκεί να επιστρέψει στη δράση με τον Θρύλο και να δείξει αυτά τα οποία ξέρουμε άπαντες ότι μπορεί να κάνει. Ποτέ δεν είναι αργά… Και πάνα το κλίμα «στρίβει», που λέμε και ο κάθε παίκτης μπορεί να αλλάξει μέσα σε 1-2 ματς την εικόνα του… Για να δούμε…

Διαβάστε επίσης

Το «γουστάρω Θρύλο» του Γκάρι

Το «γουστάρω Θρύλο» του Γκάρι

Ο διεθνής με το Κάπε Βέρντε ζήτησε και εξασφάλισε άδεια, από την Εθνική του, για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του, με τον Ολυμπιακό. Κάτι που έκανε… κλικ στον Σύλλογο.