Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σειρά του Άμραμπατ να την κάνει;! Όποιον θέλει, της φεύγει!

Η σειρά του Άμραμπατ να την κάνει;! Όποιον θέλει, της φεύγει!
Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 - 12:18

Νέες «φουρτούνες» στην ΑΕΚ, με τον Άμραμπατ να δηλώνει ότι θέλει να φύγει, αν και έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο. Φαίνεται πως η… κατάρα του «όποιον θέλω τον κρατάω στα λόγια, αλλά στην πραγματικότητα μου φεύγει και δεν παίρνω χαμπάρι τι έγινε», «χτύπησε… ξανά. Και ο Άμραμπατ με τις δηλώσεις του σε Μέσο της Ολλανδίας… ανάβει φιτιλιές στην ΑΕΚ του «επενδυτή».

«Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία», αναφέρει σε συνέντευξή του ο ποδοσφαιριστής. «Όλοι ξέρουν ότι προτιμώ την Ουτρέχτη. Πού είναι η κάμερα; Τζόρντι (σσ. ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτης), αν βλέπεις την εκπομπή, μπορείς να με φωνάξεις, χαχα!», προσθέτει!

Ακόμη ο Άμραμπατ υποστηρίζει ότι στην ΑΕΚ τον θέλουν για το… νέο γήπεδο, αλλά εκείνος θέλει Ολλανδία. «Δεν χρειάζεται ζητήσω για δουλειά γιατί τώρα παίζω στην ΑΕΚ και σύμφωνα με τον σύλλογο είμαι σημαντικός. Γι’ αυτό θέλουν να με κρατήσουν. Θα παίξουν σε νέο γήπεδο την επόμενη σεζόν και με θέλουν εκεί, θα ήθελα να είμαι μαζί τους, αλλά θέλω να επιστρέψω στα παιδιά μου και να δείξω κάτι στην Ολλανδία. Οι άνθρωποι εδώ με έχουν ξεχάσει ξανά».

Μια χαρά περνάνε στην ΑΕΚ του επενδυτή. Όποιον θέλουν, τους φεύγει.

Διαβάστε επίσης

Διψήφιος

Διψήφιος

Τα έχουμε πει. Ο Σισέ (όπως και κάθε άλλος παίκτης του Ολυμπιακού) «κοψοχρονιά» δεν παραχωρείται.