Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τσιμίκας: «Να γινόμαστε καλύτεροι»

Τσιμίκας: «Να γινόμαστε καλύτεροι»
Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 - 21:51

Για να γίνεται καλύτερη παίζει η Εθνική Ελλάδας και να μπορεί στο μέλλον να κερδίζει όλα τα παιχνίδια, σύμφωνα με τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος τόνισε πως το καλό κλίμα στην ομάδα και η «δίψα» για διάκριση, αποτελούν «οδηγό» της Εθνικής.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο. Είμαστε έτοιμοι, ήρθαμε για να νικήσουμε. Είμαστε λίγες μέρες με το νέο μας προπονητή, θα είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι μας. Έχουμε προπονηθεί σκληρά, θέλουμε να δείξουμε τα αποτελέσματα της έως τώρα δουλειά μας, για αυτό είναι άλλωστε τα φιλικά. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά θεωρώ πως είμαστε καλά προετοιμασμένοι», είπε αρχικά.

Αν η ομάδα έχει ανταποκριθεί στις ιδέες του Πογέτ: «Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Είναι αρκετά νέα και φρέσκα τα πράγματα για εμάς αλλά προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στο 100%. Στο πρώτο ματς θεωρώ πως τα πήγαμε αρκετά καλά. Θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε και κόντρα στο Μαυροβούνιο. Παίζουμε για να γινόμαστε καλύτεροι ώστε στο μέλλον να μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Σίγουρα είναι οδηγός μας, το έχουμε χτίσει εδώ και καιρό. Όλα τα παιδιά θέλουμε μια διάκριση. Ο κάθε ένας βοηθάει τον άλλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για τα στοιχεία που πρέπει να κρατήσει η ομάδα: «Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε θέληση, να κάνουμε ότι μας έχει δείξει ο προπονητής μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%, να παλέψουμε σκληρά και στο τέλος ευελπιστούμε να μπορέσουμε να πετύχουμε μια διάκριση. Το θέλει ο καθένας όσο το δυνατόν περισσότερο».

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός | Σισέ: Με την αξία του(ς)!

Ολυμπιακός | Σισέ: Με την αξία του(ς)!

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός έχει κερδίσει με τη δουλειά του και τη βελτίωσή του θέση στην 11άδα. Και ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει με την αξία του το δικαίωμα να συζητάει με ό,τι τιμή κρίνει εκείνος...