Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλασσική «γειτονική» μεταγραφική προσέγγιση

Κλασσική «γειτονική» μεταγραφική προσέγγιση
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 - 12:08

Λίγο πιο προσεκτικοί θα έπρεπε να είναι σε όσα γράφουν, γύρω από τα μεταγραφικά θέματα, οι «γείτονες». Το να αναφέρουν… φόρα-παρτίδα ότι ο Ονιεκουρού βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη με πρόσκληση της Μπασακσεχίρ, για να μιλήσουν για τα μεταγραφικά σίγουρα δεν βοηθάει την πιθανή «κάψα» της Μπασάκ να πάρει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, το προσεχές καλοκαίρι. Ίσα-ίσα, μπορεί να περιπλέκει την υπόθεση, για λογαριασμό τους.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Βλέπετε, ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ελεύθερος. Δεν λήγει το συμβόλαιό του, για να μπορεί να μπει σε διαπραγματεύσεις με όποια ομάδα θέλει. Αντιθέτως, δεσμεύεται με συμβόλαιο, με τον Ολυμπιακό. Σαφές αυτό και δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, αφού μέχρι και… δικαστικά πάει το θέμα, αν ο Ολυμπιακός κρίνει ότι θίγονται τα συμφέροντα του Συλλόγου.

Στα καθαρά μεταγραφικά τώρα, ο Ολυμπιακός όπως έχουμε επισημάνει, δεν είναι αρνητικός στο να παραχωρήσει τον Ονιεκουρού. Κάθε άλλο. Όπως δεν είναι, παρά με ελάχιστους ποδοσφαιριστές, εκ προοιμίου αρνητικός να παραχωρεί. Αντιθέτως, εξετάζει προσεκτικά και με ηρεμία όλες τις προτάσεις, οι οποίες φτάνουν στα χέρια του. Και αναλόγως κινείται.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει βγάλει τον Ονιεκουρού προς πώληση. Απλά τα πράγματα. Δεν έχει βάλει «πωλητήριο» στον ποδοσφαιριστή. Αν κάποια ομάδα, όπως η Μπασάκ, ενδιαφέρεται, ας έρθει να τον πάρει… Αλλά αυτό το «είναι εδώ και μιλάμε με την τάδε ομάδα και θα γίνει αυτό και αυτό…» είναι… Κλασσική «γειτονική» μεταγραφική προσέγγιση. Ντόρος, φασαρία, δημοσιεύματα καθημερινά, αλλά ουσία… μηδέν. Έτσι και στην υπόθεση Ονιεκουρού, μέχρι στιγμής. Αν και όταν υπάρξει ουσία, θα τα βάλουμε κάτω και θα τα αναλύσουμε.

Διαβάστε επίσης