Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βοθρατζήδες μην αγχώνεστε, θα γυρίσει και θα τα «καρφώνει» ξανά (videos)

Βοθρατζήδες μην αγχώνεστε, θα γυρίσει και θα τα «καρφώνει» ξανά (videos)
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 - 12:52

Ψάχνουν τον Κώστα Φορτούνη σήμερα τα παιδιά. Τους έλειψε μάλλον. Ας μην ανησυχούν, θα επιστρέψει και θα περνάμε όμορφα, όλοι μαζί. Θα απολαμβάνουμε μπάλα και γκολ στους «εξυγιαντές». Βοθρατζήδες μην αγχώνεστε, θα γυρίσει και δεν θα ξέρουν οι ομάδες που υποστηρίζετε… που να κρυφτούν για να μην τρώνε γκολ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Έχει παράδοση ο Φορτούνης απέναντι στην «εξυγίανση». Και φαίνεται πως ακόμη και όταν δεν είναι σε δράση, ενοχλεί. Απασχολεί. «Τρομοκρατεί» με την ποδοσφαιρική ποιότητά του και με την αξία του, ως ποδοσφαιριστής. Ο Ολυμπιακός έχει την ευτυχία να τον έχει στις τάξεις του και όταν η ομάδα κρίνει ότι πρέπει, θα τον βάλει ξανά στη δράση και θα τον έχει στην πρώτη γραμμή. Και τότε να δούμε αν θα τον ψάχνουν οι… «εξυγιαντές». Τότε να δούμε αν θα τους απασχολεί το «που είναι».

Ο Φορτούνης έχει κάνει βήματα προόδου, έχοντας επιστρέψει στην ενεργό δράση και έχοντας πάρει χρόνο συμμετοχής με τη β’ ομάδα. Είχε μια μικρή καθυστέρηση, νιώθοντας κάποιες μικροενοχλήσεις, τις οποίες φυσικά κανείς δεν ήθελε να ρισκάρει και έτσι το ιατρικό επιτελείο και ο Πέδρο του έδωσαν τον χρόνο τον οποίο χρειάζεται. Και όταν η ώρα είναι κατάλληλη, ο Κώστας θα κάνει την επάνοδό του στην πρώτη ομάδα και οι «εξυγιαντές» θα… «τρέμουν».

Κανείς στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει με τον Φορτούνη. Τον θέλουν έτοιμο και δυνατό για τη νέα σεζόν, στο 100%. Και αν αυτό σημαίνει να κάνουν λίγο παραπάνω υπομονή τώρα, αυτό θα γίνει. Κανέναν δεν θα ευνοήσει μια επιστροφή που δεν θα πάει καλά…

Διαβάστε επίσης