Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξανά για βασικός ο Μπουχαλάκης στην Εθνική

Ξανά για βασικός ο Μπουχαλάκης στην Εθνική
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 - 16:52

Είπαμε, μη σου τύχει. Να είσαι «εξυγιαντής» και να πρέπει στην «εξυγιαντική» Εθνική να αποθεώνεις παίκτη του Ολυμπιακού. Σε αυτή τη θέση τους έφερε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, με το γκολ του φορώντας το εθνόσημο, τις προάλλες, απέναντι στη Ρουμανία. Και σήμερα πάει πάλι για βασικός, καθώς ο Γκουστάβο Πογιέτ τον έχει στις επιλογές του και για απόψε. Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα παίζει στις 21:00 με το Μαυροβούνιο, εκτός έδρας στην Ποντγκόριτσα.

Ο ομοσπονδιακός επέλεξε για το βασικό σχήμα τους Λύρατζη, Μπακασέτα, Παυλίδη και Δουβίκα αντί των Ρότα, Μάνταλου, Γιακουμάκη και Λημνιού σε σχέση με το φιλικό της Παρασκευής απέναντι στη Ρουμανία στο Βουκουρέστι (0-1). Τον Μπουχαλάκη τον έχει στην αρχική ενδεκάδα, αφού ο Έλληνας άσος του Θρύλου είναι σε καλή κατάσταση.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Βλαχοδήμος, Λύρατζης, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Σιώπης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Πέλκας, Παυλίδης και Δουβίκας.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Νικολάου, Κυριακόπουλος, Γούτας, Γιακουμάκης, Αλεξανδρόπουλος, Κουλούρης, Ρότα, Χατζηγιοβάνης, Λημνιός και Μάνταλος.

Διαβάστε επίσης