Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για αυτό το «σύστημα» ο Λουτσέσκου θα μας πει τίποτα;

Για αυτό το «σύστημα» ο Λουτσέσκου θα μας πει τίποτα;
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 - 10:27

Είμαστε ένα site που ακολουθεί την επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε τα γεγονότα και να αναδεικνύουμε τα καλά τα δικά μας, τα στραβά τα δικά μας, αλλά και να μην κρύβουμε τα στραβά των άλλων και να τα αναδεικνύουμε εξίσου. Και για αυτά χαρακτηριζόμαστε «Μέσα του Μαρινάκη», «φερέφωνα του Ολυμπιακού» και άλλα τέτοια. Δεν μας απασχολεί. Δεν κρύψαμε ποτέ ότι είμαστε Ολυμπιακοί.

Διαβάζουμε, ακούμε, βλέπουμε τόσα πολλά κάθε μέρα. Από τα «αντικειμενικά» Μέσα της «εξυγίανσης», τα οποία έχουν ως μοναδικό λόγο ύπαρξης το να επιτίθενται στον Ολυμπιακό και στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Να «βάλλουν» με κάθε τρόπος εις βάρος των Πειραιωτών. Διαβάζουμε, ακούμε, βλέπουμε καθημερινά τόνους και τόνους λάσπης, εις βάρος του ιδίου του Βαγγέλη Μαρινάκη. Εις βάρος του Ολυμπιακού. Παραγόντων του. Στελεχών του. Κανείς δεν έχει μείνει έξω από το «στόχαστρο» των ΜΜΕ της «εξυγίανσης», τα οποία όπως είπαμε, γεννήθηκαν για να «βάλλουν» κατά του Ολυμπιακού. Και μόνο. Δεν τους ενδιαφέρει πρωτίστως να υπερασπίζονται, με απόψεις, γνώμες, άρθρα, ρεπορτάζ, τα συμφέροντα των ομάδων τις οποίες (υπο)στηρίζουν. Αυτό, στην τελική, δεν θα ήταν παράλογο. Το να έχουν όμως πρώτιστο στόχο το να «στοχεύσουν» τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη και Πρόεδρό του, δεν το λες και… λογικό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και ερχόμαστε στην κουβέντα την οποία έχουμε ανοίξει εδώ και λίγες ημέρες, για το… «σύστημα γύρω από τον Ολυμπιακό», για το οποίο στο… χαλαρό μιλούσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έγινε, άθελά του (ή και ηθελημένα, δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε, αλλά δεν θέλουμε να το πιστεύουμε…) μέρος του παραπάνω προβλήματος… Μέρος του παραπάνω «συστήματος» που «βάλλει» κατά του Ολυμπιακού… Και για αυτό το σύστημα δεν μας είπε τίποτα… Δεν γνωρίζει κάτι προφανώς, ε; Μέρος του έγινε, με αυτά που είπε, εκτοξεύοντας και εκείνος λάσπη, εις βάρος του αντιπάλου του… Εύκολες οι ανούσιες «σπόντες» για τον Ολυμπιακό. Αλλά για το «σύστημα» που φτιάχτηκε για να «βάλλει» κατά του Θρύλου, δεν ακούσαμε ποτέ να ευαισθητοποιηθεί κανείς σοβάρα και να κάνει… πύρινα αφιερώματα. Δεν περιμέναμε κιόλας…

Διαβάστε επίσης