Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχουν πλάνο, προπονητή «τύπου Κριχόβιακ» ακούμε

Έχουν πλάνο, προπονητή «τύπου Κριχόβιακ» ακούμε
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 - 12:20

Έτσι θα «χτυπήσουν» τον Ολυμπιακό; Με προπονητή που δεν θα ξέρουν αν θα έχουν την επόμενη μέρα; Διαβάζουμε και ακούμε γύρω-γύρω ότι στην ΑΕΚ θα ήταν καλό να έβρισκαν έναν προπονητή… «τύπου Κριχόβιακ». Φανταστείτε το, δηλαδή. Μιλάμε για… ομολογία έλλειψης πλάνου. Κανονική. Ένα… πυροτέχνημα ψάχνουν πάλι, δηλαδή; Αυτές είναι οι αξιώσεις τους; Να πάρουν έναν προπονητή, για τον οποίο δεν θα ξέρουν αν θα είναι εκεί και την… επόμενη μέρα;

Δηλαδή σοβαρά τώρα. Ο Κριχόβιακ ήρθε με… τρίμηνο συμβόλαιο, στην ΑΕΚ, δίχως να υπάρχει η παραμικρή βεβαιότητα, για το αν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας του «επενδυτή» και τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός πήρε προπονητή, ο οποίος έφτιαξε την ομάδα, όσο και η ομάδα έφτιαξε εκείνον. Και η σχέση αυτή χτίστηκε μέσα από εμπιστοσύνη, μέσα από χρόνο. Μέσα από πίστη της μιας πλευράς, στον άλλη και μέσα από ΣΤΗΡΙΞΗ. Μέσα από χρόνο που ο προπονητής είχε να δουλέψει… Σκεφτείτε την απελπισία τους, που ακούμε/διαβάζουμε ως πλάνο την πιθανότητα να ψάξουν νέο προπονητή… εφήμερο. Και δίχως εγγύηση παραμονής. «Τύπου Κριχόβιακ».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Βαγγέλης Μαρινάκης: ΠΑΡΩΝ

Βαγγέλης Μαρινάκης: ΠΑΡΩΝ

Σε αντίθεση με τους «απέναντι» που… ψάχνουν τους προέδρους των ομάδων τους, στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η Διοίκηση βγαίνουν μπροστά.