Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπολογίζεται ο «βράχος» για ΑΕΚ, ακόμη και βασικός

Υπολογίζεται ο «βράχος» για ΑΕΚ, ακόμη και βασικός
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 - 14:23

Μπήκε στο πρώτο από τα δύο ματς του, απέναντι στην Αίγυπτο, στο 15’. Τα ΜΜΕ της Αφρικής τον έγραφαν μέχρι και MVP. Ο Σισέ, φεύγοντας από το Ρέντη με… κάκωση, μετά το «ξύλο» που έριξαν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα στα μαρκαρίσματά τους, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, όχι απλώς έπαιξε, αλλά… διακρίθηκε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και με την παρουσία του στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης, ο «βράχος» του Ολυμπιακού έδειξε ότι άφησε άμεσα πίσω του, το μικροπρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, φεύγοντας από τους «Ζωσιμάδες» και επιστρέφει σήμερα για να… παίξει με ΑΕΚ!

Ο Σισέ επιστρέφει στην ενεργό δράση, μετά την πρόκριση στο Μουντιάλ. Και έρχεται… με φόρα. Υπολογίζεται ο «βράχος» για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ακόμη και για βασικός. Ο Σισέ είναι στις βασικές επιλογές του Μαρτίνς, παρά το γεγονός ότι έχει στα χέρια του παίκτες όπως ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος. Έλληνες έμπειρους σέντερ μπακ, οι οποίοι θα έπαιζαν σε πολλές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Και όμως, ο Σισέ συνεχίζει και παραμένει στον… αφρό των επιλογών του Μαρτίνς.

Ο Μαρτίνς θα «μετρήσει» την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του και αναλόγως θα κινηθεί. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, αν και θα κάνει μόλις δύο προπονήσεις (Παρασκευή-Σάββατο) ο Σισέ για την ΑΕΚ δείχνει να υπολογίζεται κανονικά. Και ο Ολυμπιακός δυναμώνει.

Διαβάστε επίσης