Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφει ΔΥΝΑΤΟΣ από τη διακοπή και φουλάρει για τίτλους

Επιστρέφει ΔΥΝΑΤΟΣ από τη διακοπή και φουλάρει για τίτλους
Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022 - 10:40

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει πλέον δυναμικά σε δράση, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Σε μία εβδομάδα, στην οποία έχουν ντέρμπι και κατά την οποί η ομάδα επέστρεψε στο Ρέντη, σε πλήρη σύνθεση, από χθες Πέμπτη, για να δουλέψει για το πολύ σημαντικό αυτό ματς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Σε μία εβδομάδα, η οποία ευτυχώς δεν είχε απρόοπτα και η οποία σημαδεύτηκε, επίσης, από την επίσκεψη του Προέδρου του Ολυμπιακού, στο Ρέντη. Μία επίσκεψη, η οποία σημάδεψε μια νέα αρχή, την οποία η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να κάνει, από το ντέρμπι με την ΑΕΚ κιόλας.

Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να ανασυνταχθεί. Όσο μπορούσε, δηλαδή, αφού οι απουσίες διεθνών ήταν αρκετές και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε την ομάδα του πλήρη, για να δουλέψει, κατά τη διάρκεια του «διαλείμματος» από τα εθνικά πρωταθλήματα, για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Παρόλα αυτά, είχε την ευκαιρία να δουλέψει σε αρκετά καλό επίπεδο, με τους παίκτες τους οποίους είχε στη διάθεσή του.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μόνο «τελικούς». Και σε εισαγωγικά, οι περισσότεροι, αλλά και έναν εκτός εισαγωγικών, εφόσον όλα πάνε καλά και η ομάδα συνεχίσει στο Κύπελλο, έχοντας ξεπεράσει πρώτα το εμπόδιο του ΠΑΟΚ. Με την επιστροφή στην ενεργό δράση, το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα. Με ντέρμπι επανέρχεται στη δράση ο Ολυμπιακός και φυσικά θέλει μονάχα να νικήσει. Οι συνθήκες ευνοϊκές, στο γήπεδό του, με 100% πληρότητα και με θέληση για να… κλείσει στόματα.

Διαβάστε επίσης

«Έξαψη» Τζόλε! (photo)

«Έξαψη» Τζόλε! (photo)

Η φωτό του μεγάλου Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, με την αγαπημένη του λαϊκή αοιδό… Δείτε ποια είναι!