ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ενημέρωση της ΠΑΕ για τις θέσεις ΑμεΑ

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ενημέρωση της ΠΑΕ για τις θέσεις ΑμεΑ
Σάββατο, 2 Απριλίου 2022 - 11:50

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι μπροστά και ο λαός του Θρύλου επιστρέφει στο Καραϊσκάκη. Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει για τις θέσεις ΑμεΑ στον Ναό. Αναλυτικά:

Για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής των Playoff της Super League απέναντι στην ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Κυριακή 03/04 και ώρα 20:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους/AμεA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, γνωστοποιούμε ότι οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2 έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμεΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – ΑμεΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

Διαβάστε επίσης

Τι κόμπλεξ Θεέ μου! Ο ΠΑΟΚ γκρινιάζει για τη νέα Τούμπα και τον Βοτανικό, με τον Ολυμπιακό ασχολούνται!

Τι κόμπλεξ Θεέ μου! Ο ΠΑΟΚ γκρινιάζει για τη νέα Τούμπα και τον Βοτανικό, με τον Ολυμπιακό ασχολούνται!

Δεν έχει τέλος το παραλήρημα της παραμύθας, που βλέπει… γκρίνια του Ολυμπιακού για τον Βοτανικό. Κανείς δεν γκρίνιαξε, ζητάμε απλώς τα αυτονόητα, Εκείνος που γκρίνιαξε ήταν ο ΠΑΟΚ για τη… νέα Τούμπα, που του αργούν.