Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Να τα δώσουμε όλα!»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Να τα δώσουμε όλα!»
Σάββατο, 2 Απριλίου 2022 - 13:19

Έτοιμος ο εκ των αρχηγών του Θρύλου, για να ζήσει ακόμη ένα ντέρμπι και να το… επισφραγίσει με νίκη. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει ζήσει ήδη πολλά, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και περιμένει εξίσου ανυπόμονα και αυτό με την ΑΕΚ, που έρχεται την Κυριακή…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη, προ της δράσης του Σαββατοκύριακου, ο μέσος των Πειραιωτών τόνισε πως η ομάδα είναι έτοιμη και πως θα τα δώσει όλα στο γήπεδο, για να έρθει η νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού στην κάμερα της NOVA:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από μια διακοπή. Δεν είχαμε παιχνίδια πριν και θα παίξει και αυτό τον ρόλο του. Έχουμε οκτώ παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με πολλές νίκες και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής. Με τον κόσμο ξανά σε φουλ ρυθμούς δίπλα μας, θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΚ έχει πολύ καλή ομάδα. Από εκεί και πέρα εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, να κάνουμε το πλάνο μας και να τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο, για να πανηγυρίσουμε στο τέλος τους τρεις βαθμούς».

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Ρουμανία και τι περιμένει με την Εθνική: «Πάντα ένα γκολ είναι όμορφο, ειδικά αν συνδυάζεται και με νίκη, ήταν και το πρώτο μου με την Εθνική. Κάθε γκολ βοηθάει τον αθλητή να αποδώσει καλύτερα και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσω και με τον Ολυμπιακό να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και γιατί όχι με κάποιο γκολ να προσπαθήσω να βοηθήσω να κερδίσουμε νίκες. Από εκεί και πέρα, η Εθνική είναι σημαντικό κομμάτι για όλους μας, για όλη τη χώρα και εμάς που την εκπροσωπούμε. Ευελπιστώ και από την πλευρά μου να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, για να φτάσουμε την ομάδα στο καλύτερο δυνατό σημείο».

Για το ότι έγινε αστέρι στο FIFA: «Έχω καιρό να παίξω, αλλά από ότι ξέρω γι’ αυτούς που παίζουν παίζει σημαντικό βαθμό η κάρτα».

Για την ανάρτησή του για τους αριθμούς στο ποδόσφαιρο: «Το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια έχει πάει προς τα εκεί. Για μένα θεωρώ ότι είναι διαφορετικό στο να δεις απλά το προφίλ ενός ποδοσφαιριστή και να καταλάβεις από εκεί τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο, από ότι να τον δεις ζωντανά. Ο καθένας μπορεί να κάνει μια πάσα και να κάνει ένα καταπληκτικό σουτ και να βγει ασίστ, οπότε έχει χάσει λίγο την ουσία ή ασίστ και το γκολ. Αυτή είναι μια προσωπική μου άποψη που την στηρίζω».

Διαβάστε επίσης

Τι κόμπλεξ Θεέ μου! Ο ΠΑΟΚ γκρινιάζει για τη νέα Τούμπα και τον Βοτανικό, με τον Ολυμπιακό ασχολούνται!

Τι κόμπλεξ Θεέ μου! Ο ΠΑΟΚ γκρινιάζει για τη νέα Τούμπα και τον Βοτανικό, με τον Ολυμπιακό ασχολούνται!

Δεν έχει τέλος το παραλήρημα της παραμύθας, που βλέπει… γκρίνια του Ολυμπιακού για τον Βοτανικό. Κανείς δεν γκρίνιαξε, ζητάμε απλώς τα αυτονόητα, Εκείνος που γκρίνιαξε ήταν ο ΠΑΟΚ για τη… νέα Τούμπα, που του αργούν.