Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιμπαγάσα: «Σημαντική νίκη»

Ιμπαγάσα: «Σημαντική νίκη»
Σάββατο, 2 Απριλίου 2022 - 20:26

Για τη νίκη του Ολυμπιακού Β’ με 3-0 επί του Πιερικού μίλησε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, τονίζοντας πως ήταν σημαντική νίκη. Δείτε τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού Β’: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη γιατί προερχόμασταν από αρκετά παιχνίδια που δεν είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικό το ότι παίξαμε καλά, μας έκανε καλό και από ψυχολογικής απόψεως. Τα παιδιά αγωνίστηκαν εξαιρετικά, είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να καθαρίσουμε μάλιστα το ματς από τα πρώτα 15 λεπτά. Ο Τζολάκης είχε επίσης πολύ καλή απόδοση κρατώντας το μηδέν και στο πέναλτι αλλά και σε άλλες φάσεις.

Εκεί που χρειαζόμαστε βελτίωση είναι η τελική απόφαση, δεν είναι καλό να έχουμε πολλές ευκαιρίες που να μην τις αξιοποιούμε, κάνοντας μόνοι μας δύσκολο το παιχνίδι. Κατά τα άλλα είμαι πολύ χαρούμενος.

Τώρα έχουμε μια δύσκολη και πιεσμένη περίοδο με πολλούς αγώνες και ταξίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Πρέπει να είναι όλα τα παιδιά έτοιμα γιατί θα χρειαστούν όλοι μέσα στον Απρίλιο και θα αγωνιστούν όλοι».

Διαβάστε επίσης