Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για αγάπη ετοιμάσου...

Για αγάπη ετοιμάσου...
Κυριακή, 3 Απριλίου 2022 - 00:54

Να κάνει άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής (3/4, 20:00, Novasports Prime), υποδέχεται την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στα πλέι οφ με το 2-1 επί του Άρη και την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς να ξεχνάμε ότι δέχτηκε την ισοφάριση μετά από χέρι του Ντομίνγκες και στη συνέχεια η μπάλα πήγε στον Περέα. Το αφήνουμε πίσω και ο Θρύλος καλείται να επιστρέψει στις νίκες, να διατηρήσει τη διαφορά του, αυτό το +10, και να κάνει άλλο ένα βήμα για το 47ο.

Ο Ολυμπιακός μετράει ήδη δύο νίκες φέτος απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ τρέχει και ένα τρομερό σερί με τον Πέδρο Μαρτίνς με 10-3-0!!

Στο ΟΑΚΑ, στις Νοεμβρίου, ο Θρύλος νίκησε 3-2 με ένα γκολ του Αγκιμπού Καμαρά στο πρώτο λεπτό και άλλα δύο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, στο 34’ και στο 70’. Και είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, ανεξάρτητα με το ότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Στις 13/2, στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0, με γκολ του Γιαν Εμβιλά στο 84’. Δεν ήταν στα καλύτερά του, αλλά έκανε αυτό που έπρεπε.

Αυτό που πρέπει καλείται να κάνει και τώρα απέναντι στην ΑΕΚ...

Θρύλε, γερά!

Θυμίζουμε, η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πάντα στον Ναό περνάμε ωραία

Πάντα στον Ναό περνάμε ωραία

ΑΕΚ σε περιμένουμε να ζήσουμε στιγμές μοναδικές… Ραντεβού στις 20:00, με τον Θρύλο να επιστρέφει στη δράση της Σούπερ Λιγκ.