Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «κερασάκι στην τούρτα»

Το «κερασάκι στην τούρτα»
Κυριακή, 3 Απριλίου 2022 - 14:07

Χρειάζεται… έξτρα λόγος, για να πάει κανείς στο Καραϊσκάκη, να δει Θρύλο; Όχι. Αν όμως αυτός υπάρχει, ακόμη καλύτερα. Και απόψε… μπορεί να υπάρξει! Αυτός ο έξτρα λόγος, αυτό το κάτι παραπάνω. Είναι πιθανό να μας το δώσει η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην ενεργό δράση. Δεν είναι δεδομένη. Δεν είναι σίγουρη. Αλλά μπορεί να συμβεί.

Αν οι συνθήκες του αγώνα το επιτρέψουν και το απαιτήσουν, ίσως τον δούμε. Και αυτό μας δίνει ακόμη περισσότερα πράγματα να έχουμε μπροστά μας, για να περιμένουμε. Ακόμη περισσότερα να ελπίζουμε. Ακόμη μεγαλύτερη προσμονή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ένα καλό ματς, μία εμφατική νίκη και η επιστροφή Φορτούνη. Αυτά να ζήσουμε απόψε στον Ναό. Να δούμε τον Ολυμπιακό να νικάει την ΑΕΚ. Να δούμε τον Ολυμπιακό να παίζει ωραία μπάλα, κυριαρχικό ποδόσφαιρο και να επιβάλλει τον ρυθμό του στο ντέρμπι. Και να δούμε και τον Κώστα Φορτούνη να πατάει ξανά στο χορτάρι του γηπέδου Καραϊσκάκη. Και να αποθεώνεται…

Ο Κώστας το αξίζει, ο Ολυμπιακός το αξίζει, ο κόσμος το αξίζει. Και αν όλες αυτές οι παραπάνω συνθήκες επιβεβαιωθούν, θα έχουμε ζήσει στο Καραϊσκάκη, το απόλυτο βράδυ… Δεν είναι δα και δύσκολο. Θρύλος είσαι… Τους έχεις… Και έχεις και κάτι ακόμη, άμα λάχει… Το «κερασάκι στην τούρτα»

Διαβάστε επίσης

Πελάτες μου!

Πελάτες μου!

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα μπορούσε να το λέει. Προς την ΑΕΚ. Δικαίως…