Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα 15 λεπτά ευτυχίας

Τα 15 λεπτά ευτυχίας
Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022 - 11:33

Ευλογημένο βράδυ. Ακόμη και αν στο ματς με την ΑΕΚ, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που έπρεπε. Αυτό που περιμέναμε. Αυτό που θέλαμε. Έγινε κάτι άλλο που έπρεπε. Κάτι που θέλαμε. Κάτι που περιμέναμε.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι εδώ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και αυτά τα 15 λεπτά ευτυχίας είναι πραγματικά μεγάλης σημασίας! Μεγαλύτερης από ένα αποτέλεσμα. Δεν μειώνουμε το γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να νικήσει την ΑΕΚ. Έπρεπε να το κάνει, για να τα λέμε όλα όπως είναι και όπως πρέπει. Όχι όπως μας… βολεύει. Αλλά έτερον-εκάτερον. Ο Ολυμπιακός είχε χθες ένα πολύ ευχάριστο, μέσα στο Καραϊσκάκη, πέρα από το ματς καθαυτό.

Η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη σηματοδοτεί τη νέα εποχή. Σηματοδοτεί το «αύριο», το οποίο επανέρχεται σήμερα στο προσκήνιο. Ο Κώστας έλειψε από τον Ολυμπιακό. Και ο Ολυμπιακός έλειψε στον Κώστα. Το Καραϊσκάκη. Ο κόσμος, η ατμόσφαιρα, η εξέδρα. Αυτό το πάθος…

Ο «αέρινος» Φορτούνης μπήκε για 12 λεπτά καθαρού παιχνιδιού και 3 λεπτά καθυστερήσεων. Και δεν φάνηκε σαν έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έμεινε εκτός δράσης για περισσότερες από 300 ημέρες. Επέστρεψε δυνατός, με όρεξη, με κέφι και με φρεσκάδα…

Ο Κώστας Φορτούνης είναι εδώ. Και τα 15 αυτά λεπτά ευτυχίας, μπορούν σύντομα να γίνουν και 90λεπτο.

Διαβάστε επίσης

Το «φαβορί» έχει «μέταλλο» στο -23

Το «φαβορί» έχει «μέταλλο» στο -23

Γελάνε σε όλα τα ορυχεία του πλανήτη με το… μέταλλο του «φαβορί», που από την τέταρτη θέση και το -23 από τον Ολυμπιακό, βγάζει… χαρακτήρα.