Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός, ο... χειρότερος πρωταθλητής; Οι άλλοι, τότε, στο -11, στο -22 και στο -23, τι είναι, ρε ΤΡΥΠΕΣ;

Ολυμπιακός, ο... χειρότερος πρωταθλητής; Οι άλλοι, τότε, στο -11, στο -22 και στο -23, τι είναι, ρε ΤΡΥΠΕΣ;
Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022 - 23:09

Σε μία σεζόν που ο Ολυμπιακός δεν παίζει στα γνωστά του υψηλά στάνταρ, κάνει περίπατο και είναι σκάλες ανώτερος από κάθε άλλον αντίπαλό του. Για την ακρίβεια, είναι σκάλες ανώτερος από τους πιο κοντινούς αντιπάλους του.

Μετά και την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, δηλαδή μετά από 29 αγώνες, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 70 βαθμούς μετά το 1-1 με την ΑΕΚ. Η 4η «γκέλα» του Θρύλου στα 4 χρόνια του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο, σε σύνολο 14 αγώνων! Ακόμη και με την ισοπαλία, όμως, ο Ολυμπιακός ανέβασε τη διαφορά του από τον ΠΑΟΚ στους 11 βαθμούς. Αυτός είναι ο πιο κοντινός αντίπαλός του.

Προσέξτε, γράφουμε «αντίπαλος», δεν λέμε ανταγωνιστής. Έχει απόσταση. Και την ίδια ώρα, κάποιοι γνωστοί «κωμικοί», προσπαθούν να περάσουν τα δικά τους. Και εμείς γελάμε μαζί τους. Ποιο είναι το νέο αφήγημα της παραμύθας; Ότι ο Ολυμπιακός είναι ο... χειρότερος πρωταθλητής της 10ετίας! Κλάψαμε από τα γέλια! Πραγματικά!

Τι άλλο θα βρείτε, ρε ΤΡΥΠΕΣ, για να καλύψετε τον πόνο σας;

Και αν ο Ολυμπιακός είναι ο... χειρότερος πρωταθλητής της 10ετίας, οι άλλοι στο -11, στο -22, στο -23, τι είναι;

Γελάμε μαζί σας! Γελάει όλος ο κόσμος μαζί σας. Μπορεί να γελάτε και εσείς οι ίδιοι με τα χάλια σας, ποιος ξέρει...

Πόσο ΠΟΝΟ έχεις μοιράσει, Θρύλε;

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης