Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ευχές στον Ανδρέα Μπουχαλάκη (video)

Οι ευχές στον Ανδρέα Μπουχαλάκη (video)
Τρίτη, 5 Απριλίου 2022 - 10:15

Βασικό «γρανάζι» στη «μηχανή» του Ολυμπιακού. Ρυθμίζει το παιχνίδι της ομάδας, από το κέντρο, δίνει τον ρυθμό, κουμαντάρει το πως ο Θρύλος αναπτύσσεται, το πως αμύνεται, το πως ελέγχει αυτόν τον νευραλγικό χώρο στο γήπεδο: Τη μεσαία γραμμή. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι ένα σημαντικό κομμάτι του Ολυμπιακού, ένα σημαντικό κομμάτι του «άξονα» του Θρύλου και η ομάδα βασίζεται επάνω του σε πολύ μεγάλο βαθμό, για τη δημιουργία από το κέντρο. Ο μέσος του Ολυμπιακού είναι σήμερα στο επίκεντρο, αφού έχει τα γενέθλιά του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Κλείνει τα 29 του χρόνια και είναι σε μια ηλικία, κατά την οποία εμφανίζεται πιο ώριμος, πιο έμπειρος και πιο ικανός, από ποτέ. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει γράψει μία εξαιρετική πορεία στο ποδόσφαιρο, με αποκορύφωμα την καθιέρωσή του στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αλλά και τη συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδας.

Όλοι στην οικογένεια του Θρύλου του ευχόμαστε τα καλύτερα. Υγεία, δύναμη και κούπες! Επιτυχίες παντού, σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο.

Χρόνια πολλά Ανδρέα!

Διαβάστε επίσης