Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λάμψη Αγκιμπού, σε αυτό το top-100 μπήκε! (photo)

Λάμψη Αγκιμπού, σε αυτό το top-100 μπήκε! (photo)
Τρίτη, 5 Απριλίου 2022 - 11:48

Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει το ποδοσφαιρικό κοινό στην Ελλάδα. Απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους στην Ευρώπη, απέναντι στον ανταγωνισμό στη Σούπερ Λιγκ, ο νεαρός άσος έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και να δείξει την ιδιαιτερότητά του, την ποιότητά του ως ποδοσφαιριστής. Το ταλέντο του. Το οποίο αναπτύσσει εδώ, στο λιμάνι. Ο Αγκιμπού έχει παίξει φέτος σε 36 ματς, με 6 γκολ και 5 ασίστ και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε αυτή την εκτόξευση να έρθει ΤΟΣΟ ΑΜΕΣΑ… Ο Αφρικανός έχει κερδίσει τον Μαρτίνς, το κοινό του Ολυμπιακού, αλλά και τους ξένους σκάουτς ομάδων, οι οποίοι… τον παρακολουθούν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με νέα μελέτη του CIES (του διεθνούς ινστιτούτου μελετών του ποδοσφαίρου) συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους 100 καλύτερους παίκτες κάτω των 21 ετών με τις κορυφαίες επιδόσεις από 32 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η νέα μελέτη του διεθνούς κέντρου αθλητικών ερευνών είναι αρκετά σύνθετη και συνδυάζει πολλά στοιχεία, για να βγάλει τα αποτελέσματά της. Ο Αγκιμπού Καμαρά βρίσκεται στην 56η θέση με 71% λεπτών συμμετοχής τη φετινή σεζόν (έως 1/4/2022) με προφίλ «σουτέρ-δημιουργός».

Στις πρώτες θέσεις βρίσκουμε παίκτες από την Άρσεναλ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως οι Σάκα και Γκρίνγουντ.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης