Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βλέπουν την κούπα να πιάνει οριστικά λιμάνι και έχουν αφηνιάσει!

Βλέπουν την κούπα να πιάνει οριστικά λιμάνι και έχουν αφηνιάσει!
Τρίτη, 5 Απριλίου 2022 - 14:58

Το τι έχουμε να ζήσουμε το αμέσως προσεχές διάστημα… δεν περιγράφεται! Με υπομονή να οπλιστούμε. Και με διάθεση για… γέλιο. Γιατί από αυτό μας προσφέρουν άφθονο, οι διάφοροι παραμυθατζήδες… Βλέπουν την κούπα να πιάνει οριστικά λιμάνι και έχουν αφηνιάσει! Και το ξαναλέμε: Το τι έχουμε να ζήσουμε το αμέσως προσεχές διάστημα… δεν περιγράφεται! Εδώ θα είμαστε και θα τα βλέπουμε μαζί και θα… λιώνουμε στο γέλιο. Γιατί εδώ που τα λέμε, αυτό αξίζει σε δαύτους.

Βλέπετε, έχουν αρχίσει ήδη να… ρετάρουν. Βλέπουν ότι και οι τελευταίες, ψεύτικες ελπίδες που είχαν, για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, έχουν πλέον εξαϋλωθεί και έτσι έχουν αρχίσει να… αφηνιάζουν! Ανακαλύπτουν διχόνοια στον Ολυμπιακό, μεταξύ ομάδας και κόσμου. Στο μεταξύ το Καραϊσκάκη έχει σταθερά πολύ κόσμο μέσα και η ομάδα προελαύνει προς το 47ο. Προσπαθούν να πείσουν ότι δήθεν ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν είναι… χαρούμενος που παίρνει το πρωτάθλημα και ότι… αντιδρά για αυτό. Μιλάμε για την απόλυτη παραμύθα. Ότι υπάρχει ΓΑΥΡΟΣ που… δεν θέλει την κούπα του πρωταθλήματος, τώρα. Αυτό μας λένε… ΟΚ…

Τους κατανοούμε. Ξέρουν ότι μέσα στον Απρίλιο, ο οποίος άρχισε με Πρωταπριλιά και τον ΠΑΟΚ… «ευρωπαίο» (καλό ήταν αυτό για Πρωταπριλιά, ό,τι έπρεπε…) μπορεί να τα χάσουν όλα. Να μείνουν έξω από την Ευρώπη, από τη Μαρσέιγ, όπως πολύ λογικά θα συμβεί, αν συμβεί, αφού τα μεγέθη στην Ευρώπη (του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ) δεν είναι συγκρίσιμα. Να μείνουν έξω από το Κυπέλλο, από τον Ολυμπιακό (!!) και παράλληλα να έχουν χάσει και το πρωτάθλημα. Από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Το διανοείστε τι έχουν να τραβήξουν; Το διανοείστε τι κράξιμο θα πέσει πάλι από τους Παοκτζήδες, αν στο… 1/3 της σεζόν, για ένα ντέρμπι με τον Άρη… έκαψαν την Τούμπα; Δεν μπορούν να το διαχειριστούν και έχουν αρχίσει από… τώρα και τα χάνουν. Έχουν αρχίσει από τώρα και… αφηνιάζουν. Παιδιά της παραμύθας, ήρεμα… Δεν θα είναι πρώτη χρονιά, κατά την οποία η ομάδα που πληρώνει θα μείνει… χωρίς τίποτα. Ήρεμα… Μαθημένοι είστε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης