Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κατάντησε... ουρά το μπλοκ του βορρά στην ΕΠΟ

Κατάντησε... ουρά το μπλοκ του βορρά στην ΕΠΟ
Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022 - 09:58
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ένα... επαναστατικό σχέδιο με φόντο την ΕΠΟ, το οποίο είχε διαρρεύσει, με αφορμή την παραίτηση του Ζαγοράκη δεν περπάτησε και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα υποστηρίζουν ότι το μπλοκ του βορρά, που στηρίζεται από τον ΠΑΟΚ, κατάντησε... ουρά του μπλοκ του νότου που στηρίζεται από την ΑΕΚ, σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ομοσπονδία. Βέβαια, θα πείτε, συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. Αυτή την εποχή περιμένουν από το μπλοκ της ΑΕΚ να επιλέξει τον υποψήφιο πρόεδρο, αν θα είναι ο Μπαλτάκος ή κάποιος άλλος και απλά θα τους ζητήσουν να επικυρώσουν την επιλογή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Στέργιος Αντωνίου και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Δημοσθένης Κουπτσίδης ήθελαν σκληρή γραμμή, να συσταθεί μέτωπο αντιπολίτευσης, όμως ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν ήθελε να διακινδυνεύσει ρήξη στο... γήπεδο της ΕΠΟ. Άσχετα αν οι σύμβουλοι της ομοσπονδίας και οι ενώσεις του μπλοκ του βορρά φωνάζουν, επειδή δεν πήραν πόστα σε επιτροπές και παράλληλα δεν τηρήθηκε η συμφωνία ο εκτελεστικός γραμματέας (και νυν προσωρινός εκτελεστικός διευθυντής) να επιλεγεί από το μπλοκ του βορρά (που στηρίζεται από τον ΠΑΟΚ).

Όπως αναφέραμε όλα ξεκίνησαν από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν τα... βρόντηξε ο Ζαγοράκης, επειδή τα στελέχη του μπλοκ του βορρά θεώρησαν ήττα τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Παρόλα αυτά οι τόνοι δεν ανέβηκαν ποτέ, όσο και αν διαφωνούν με το να είναι στην ΕΠΟ ο Φιλιππούσης, παρότι και ο Χατζησαρόγλου φέρεται να άλλαξε στάση και να είναι στο ίδιο μήκος κύματος με τους Αντωνίου, Κουπτσίδη. Οι όποιες διαφωνίες είτε μένουν στο παρασυμβούλιο είτε δεν εκδηλώνονται για να γραφτούν στα πρακτικά των συνεδριάσεων της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Εχει ο καιρός γυρίσματα! Τώρα, περιμένουν να ψηφίσουν Μπαλτάκο, ή όποιον άλλο επιλέξει η πλευρά της ΑΕΚ για πρόεδρο της ΕΠΟ ενώ δεν τον θέλουν.

Διαβάστε επίσης