Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟΚ ετοιμάσου, τότε θα έρθουμε για «διπλό» στο Κύπελλο!

ΠΑΟΚ ετοιμάσου, τότε θα έρθουμε για «διπλό» στο Κύπελλο!
Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022 - 16:01

Ορίστηκε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Πλησιάζει η ημέρα που τους «κλείνουμε» το σπίτι με «διπλό» και βάσεις πρόκρισης! Ο Ολυμπιακός δεν θέλει επ’ ουδενί να μείνει μακριά από την κατάκτηση του νταμπλ και το πρώτο βήμα προς τον τελικό του ΟΑΚΑ το κάνει τη Μεγάλη Πέμπτη, 21 Απριλίου. Το παιχνίδι έρχεται δεύτερο, χρονιά, σε σχέση με τον άλλο ημιτελικό, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λαμία, οι οποίοι θα παίξουν τη Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ, για το θέμα:

Στις 20 και 21 Απριλίου θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία έχουν κληρωθεί τα ζευγάρια Παναθηναϊκός-Λαμία, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας Παναθηναϊκός-Λαμία ορίστηκε για την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου και ώρα 19:00 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» και ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Μεγάλη Πέμπτη και ώρα 19:00 στο γήπεδο Τούμπας.

Μάθαμε λοιπόν πότε θα κάνουμε το πρώτο βήμα για να πάμε τελικό Κυπέλλου και να διεκδικήσουμε το νταμπλ. Μέγας στόχος του Ολυμπιακού και φυσικά Μαρτίνς και παίκτες θα πάνε στην Τούμπα μόνο για το «διπλό». Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Για πάμε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αετό βρήκαν, προπονητή;

Αετό βρήκαν, προπονητή;

Στην ΑΕΚ του «επενδυτή» λύνουν πρώτα τα σημαντικά ζητήματα: Κέρινα ομοιώματα, αφίσες βετεράνων στις εξέδρες, αετός που θα πετάει μέσα στην οπαπαρίνα.