Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι αερολογίες του Λουτσέσκου για τη διαιτησία!

Οι αερολογίες του Λουτσέσκου για τη διαιτησία!
Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022 - 16:11
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μια εικονική πραγματικότητα προσπαθεί να δημιουργήσει ο Λουτσέσκου ο οποίος σε κάθε ευκαιρία βάζει στο κάδρο τη διαιτησία. Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ειδικά το -11, όμως δεν δικαιούται να ομιλεί και να υποστηρίζει ότι «το VAR λειτουργεί εναντίον μας».

Ο Λουτσέσκου διαψεύδεται από τα... φάλτσα του VAR σε έξι ματς, όπως για παράδειγμα σε αυτό με τον ΟΦΗ που με παρέμβαση του VAR το 0-1 έγινε 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, από το ότι μέσω της τεχνολογίας πήρε το τρίποντο στην Τρίπολη, ή στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό τη Λεωφόρο. Μέχρι και στο προχθεσινό ματς ευνοήθηκε, επειδή «σίγησε» το VAR!

Αναλυτικά:

1) Με παρέμβαση Σιδηρόπουλου (Δωδεκανήσου) που ήταν VAR, ο διαιτητής Μανούχος (Αργολίδας) έδωσε πέναλτι υπέρ του Μπίσεσβαρ στο Αστέρας-ΠΑΟΚ 0-1, την 2η αγωνιστική. Ευστόχησε ο Βιεϊρίνια και ο ΠΑΟΚ νίκησε. Επίσης, στο 15' ο Σιδηρόπουλος δεν είδε την αποβολή του Σίντκλεϊ.

2) Στο 83' του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-3 (9η αγωνιστική) ο Ισπανός Ντελ Θέρο είχε δώσει συνέχεια στο αγώνα, όμως ο VAR (Μανουέρα) συνέστησε ανασκόπηση της ανατροπής του Μιχαϊλίδη από τον Βιγιαφάνιες και «είδε» πέναλτι, με το οποίο έγινε το 1-2. Ο Παναθηναϊκός φώναξε ότι αδικήθηκε.

3) Δυο ανύπαρκτα πέναλτι έδωσε ο Κουτσιαύτης (Άρτας) την 8η αγωνιστική (ΠΑΟΚ-Απόλλων 4-1), παράλληλα «αμολούσε» αετό και ο Ευαγγέλου (Αθηνών). Επίσης, «έπνιξαν» ένα υπέρ του Απόλλωνα. Από τις μεγαλύτερες διαιτητικές «σφαγές»...

4) ΠΑΟΚ-Λαμία 2-1 (13η αγωνιστική): Κακώς ακυρώθηκε στο 92' το γκολ της Λαμίας (διαιτητής ο Σιδηρόπουλος, VAR ο Κουτσιαύτης). Ο Ταϊρόν που σηκώθηκε για να παίξει την μπάλα με το κεφάλι του, δεν επηρέασε τον αντίπαλο αμυντικό, άρα δεν υπήρχε οφσάιντ. Ο βοηθός Νικολακάκης άργησε να σηκώσει τη σημαία του.

5) Αυτή η διαιτητική «σφαγή» δεν έχει προηγούμενο. Στο ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-0 (18η αγωνιστική) δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα. Ο ΟΦΗ σκόραρε στο 50', όμως οι Φωτιάς (Πέλλας), Τζοβάρας (Φθιώτιδας) γύρισαν πίσω τη φάση για να δώσουν ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε ακούσιο χέρι του Βούρου. Αποτέλεσμα; Το 0-1 υπέρ του ΟΦΗ έγινε 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ!

6) Για το προχθεσινό ματς της 3η αγωνιστικής των πλέι οφ (Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-1) ο Παναθηναϊκός φώναξε για πέναλτι σε αγκωνιά του Κούρτιτς στον Παλάσιος. Εκεί δεν υπήρχε VAR; Γιατί ο Ισπανός Ντε Ρικάρντο δεν ειδοποίησε τον Βόσνιο Πελίτο; Χώρια που ο Λουτσέσκου τα έβαλε με το VAR για ακούσιο χέρι του Χουάνκαρ!

Διαβάστε επίσης