Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νικολάου: «Θα ήθελα να παίξω με τον Ολυμπιακό στο Champions League»

Νικολάου: «Θα ήθελα να παίξω με τον Ολυμπιακό στο Champions League»
Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022 - 19:47

«Γέφυρες» επιστροφής στο Λιμάνι έριξε ο Δημήτρης Νικολάου σε συνέντευξη του στο ιταλικό «Tuttosport», αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να αγωνιστεί με τον σύλλογο στο Champions League!

Αναφορικά με την παρουσία του στη Σπέτσια είπε πως έχει βρει ένα ήρεμο περιβάλλον στον ιταλικό σύλλογο, ο οποίος έχει πολύ μεγάλη στήριξη από τους οπαδούς του.

Για την παρουσία του στη Σπέτσι: «Η Σπέτσια ήταν μια πολύ σημαντική απόφαση για εμένα, διότι που έδωσε την ευκαιρία να βρω περισσότερα λεπτά συμμετοχής από αυτά που θα έβρισκα στην Έμπολι. Για να ωριμάσεις ποδοσφαιρικά χρειάζεσαι ένα ήρεμο περιβάλλον και αυτό το βρήκα εδώ, στη Σπέτσια.

Για τους οπαδούς της Σπέτσια: «Πολλές φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις τι γίνεται μέσα στο γήπεδο και να συνεννοηθείς με τους συμπαίκτες σου λόγω της έντονης φασαρίας. Ωστόσο είναι τρομερό να αγωνίζεσαι μπροστά από τους οπαδούς της Σπέτσια».

Όσο για το μέλλον του: «Έχουμε μπροστά μας μερικά δύσκολα παιχνίδια, απέναντι σε επιθετικούς όπως οι Λαουτάρο, Ζαπάτα, Ιμόμπιλε, Τζέκο, Ινσίνιε και Όσιμεν. Για το μέλλον μου; Θα ήθελα να παίξω ξανά με τον Ολυμπιακό στο Champions League. Τώρα ωστόσο έχω το μυαλό μου εδώ».

Διαβάστε επίσης