Ντουντούκα
Μίτσελ, η επιστροφή και πάμε δυνατά!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ήταν μόνο η (νέα) αρχή

Ήταν μόνο η (νέα) αρχή
Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022 - 12:56

Ο Κώστας Φορτούνης καλείται να επιστρέψει πιο δυνατός και ώριμος, από ποτέ. Οι πρώτες του στιγμές, στο ματς με την ΑΕΚ, ήταν… χάρμα οφθαλμών. Απέναντι στην ομάδα του «επενδυτή», την οποία έχει συνηθίσει να «αγαπάει», ο «Φόρτου» μπήκε ως αλλαγή και έδειξε ότι είναι δυνατός. Σε καλή κατάσταση και έτοιμος να κάνει σημαντικά πράγματα.

Ο Φορτούνης έχει λείψει πολύ από τον Ολυμπιακό και δεδομένα αν ο Ολυμπιακός τον είχε φέτος, θα είχε κάνει καλύτερα πράγματα μεσοεπιθετικά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Επειδή την ιστορία, όμως, τη γράφουν οι παρόντες, ο Φορτούνης καλείται ΤΩΡΑ να γράψει τη δική του ιστορία, ως ΠΑΡΩΝ ξανά. Ως ΠΑΡΩΝ πλέον. Ο Ολυμπιακός τον είχε ανάγκη όταν έλειπε. Τον έχει και τώρα. Και μπορεί ο Κώστας να δώσει αυτή τη στιγμή, αυτό το «κάτι παραπάνω». Αυτό που χρειάζεται η ομάδα για να πάει όπως πρέπει, στο φινάλε της σεζόν. Μπορεί να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο «κάτι παραπάνω» που θέλει, για να φτάσει στο νταμπλ και να πανηγυρίσει…

Ο Κώστας είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Και η επιστροφή του στην ενεργό δράση ήταν μόνο η (νέα) αρχή. Αυτό που θα ακολουθήσει, είναι αυτό που μετράει περισσότερο…

Για πάμε…

Διαβάστε επίσης

Δώσε νόημα στην ύπαρξή τους

Δώσε νόημα στην ύπαρξή τους

Πήγαινε στη Λεωφόρο, βάλε τέσσερα. Πήγαινε στην Τούμπα, βάλε τρία. Πήγαινε στο ΟΑΚΑ, άλλα τρία. Κάνε το νταμπλ. Δεν γουστάρουν τίτλους και νίκες, να σε μισούν γουστάρουν.