Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟΚ μην μπερδευτείς, στις 19:30 αρχίζουμε για το «διπλό»

ΠΑΟΚ μην μπερδευτείς, στις 19:30 αρχίζουμε για το «διπλό»
Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022 - 13:54

Αλλαγή ώρας έχουμε στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου στην Τούμπα, καθώς το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19:30 αντί για τις 19:00, στις 21/4. Δεν είναι συνηθισμένος, βλέπετε, ο ΠΑΟΚ να παίζει Ευρώπη μέχρι αυτήν την εποχή και ψάχνουν λύσεις και διευκολύνσεις στο πρόγραμμα, μέσα από το... γνωστό σερβισάκι που γίνεται συνήθως από την... 6-5 μεριά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και μισή ώρα επιπλέον ξεκούραση κέρδος είναι για τους ανύπαρκτους στον ευρωπαϊκό χάρτη. Και αναβολές έχουμε στα παιχνίδια του για να είναι ξεκούραστος και αλλαγές ώρας. Ό,τι χρειάζεται. Όλα, για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην τρίτη διοργάνωση της Ευρώπης.

Τόσα χρόνια ο Θρύλος παλεύει με τα μεγαθήρια στην Ευρώπη και δεν είδε καμιά διευκόλυνση της προκοπής στο πρόγραμμα και στα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα για να διευκολυνθεί το πρόγραμμά του.

Δεν πειράζει, όμως. ΠΑΟΚ, μην μπερδευτείς! Στις 19:30 θα αρχίσουμε το «διπλό» στην Τούμπα, στις 21/4 και όχι στις 19:00. Ραντεβού εκεί!

Διαβάστε επίσης

Δώσε νόημα στην ύπαρξή τους

Δώσε νόημα στην ύπαρξή τους

Πήγαινε στη Λεωφόρο, βάλε τέσσερα. Πήγαινε στην Τούμπα, βάλε τρία. Πήγαινε στο ΟΑΚΑ, άλλα τρία. Κάνε το νταμπλ. Δεν γουστάρουν τίτλους και νίκες, να σε μισούν γουστάρουν.