Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δώσε νόημα στην ύπαρξή τους

Δώσε νόημα στην ύπαρξή τους
Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022 - 14:28

Θρύλε, δώσε νόημα στην ύπαρξή τους. Στην ύπαρξη των «απέναντι», των δήθεν «ανταγωνιστών» σου. Στην ύπαρξη εκείνων που δήθεν επιφορτίστηκαν (μόνοι τους, χωρίς να ρωτήσουν και κανέναν) με τη… δήθεν «εξυγίανση» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δώσε τους νόημα, να έχουν κάτι να «σκούζουν», να «κλαίνε» και να… «χτυπιούνται». Πήγαινε στη Λεωφόρο, βάλε τέσσερα. Πήγαινε στην Τούμπα, βάλε τρία. Πήγαινε στο ΟΑΚΑ, άλλα τρία. Κάνε το νταμπλ. Δεν γουστάρουν τίτλους και νίκες, να σε μισούν γουστάρουν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια, ΘΡΥΛΕ. Δεν γουστάρουν να σε νικάνε και να είναι από πάνω. Τους αρέσει από κάτω. Γουστάρουν περισσότερο να προσπαθούν να σε βγάζουν σκάρτο. Να λένε ότι εσύ δεν είσαι καλός. Γιατί; Γιατί κοστίζει ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ από το να φτιάξουν ομάδες. Να πάρουν προπονητές, παίκτες, να δώσουν λεφτά για να βελτιώσουν τις ομάδες τους και να εμφανιστούν καλύτεροι και πιο δυνατοί. Να σε κερδίσουν μέσα στο γήπεδο.

ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. Αν γούσταραν, θα το πάλευαν. Θα το προσπαθούσαν, χρόνια τώρα… Δεν προσπάθησαν. Και δεν προσπαθούν. Αντιθέτως, προσπαθούν μόνο να… μειώσουν τη δική σου προσπάθεια. Να βγάλουν εσένα «όχι αρκετά καλό». Να πουν ότι είναι… ισάξιοί σου και ισοδύναμοί σου. Αλλά στην πραγματικότητα να είναι στο -11 και στο -23 και στο -26 και πάει λέγοντας…

Θρύλε, δεν γουστάρουν επιτυχίες και νίκες και διακρίσεις και τίτλους. Δεν ξέρουν να τα διαχειριστούν όλα αυτά. Δεν ξέρουν πως να συμπεριφερθούν… Τα χάνουν. Γουστάρουν να είναι δευτερότριτοι και να σου λένε ότι… άδικα το παίρνεις. ΠΑΡΤΟ. Και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Δώσε τους την… χαρά. Αφού απέδειξαν περίτρανα ότι είσαι η… ένοχη απόλαυσή τους. Γουστάρουν να σε βλέπουν πρώτο, για να έχουν να… λένε. Και ας μην τους δίνει κανένας σημασία. Αρκεί να έχουν να… λένε. Γι’ αυτό υπάρχουν.

Διαβάστε επίσης