Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι λέει η γαλλική L’ Equipe για Καμπελά

Τι λέει η γαλλική L’ Equipe για Καμπελά
Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022 - 16:23

Το όνομα του Ρεμί Καμπελά «έπαιξε» τελευταία για τον Θρύλο. Περισσότερο από το εξωτερικό και τον ίδιο, παρά από εμάς εδώ. Ο παίκτης έκλεισε μόλις στη Μονπελιέ, με δίμηνο (ουσιαστικά) συμβόλαιο, όμως οι Γάλλοι τον κρατούν στην επικαιρότητα, για τον Ολυμπιακό.

Η γαλλική L’ Equipe δεν το… παρατάει το θέμα, βάζοντας νέα σενάρια μπροστά, για το καλοκαίρι. Σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι το θέμα δεν είναι απλό. Ο Ολυμπιακός το χειρίστηκε ΑΨΟΓΑ, κρατώντας το χαμηλά και αρνούμενος να δώσει έκταση στα σενάρια που ήθελαν τον παίκτη… «να πιάνει λιμάνι». Το ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να «ψάχτηκε» για Καμπελά (μέχρι εκεί) δεν σημαίνει ότι φούλαρε και για τη μεταγραφή. Και θα το πούμε απλά. Ο Ολυμπιακός όταν «φουλάρει» για κάποιος, 99,9% τον αποκτά.

Ο Καμπελά είναι παικταράς. Δεδομένο. Είναι επίσης 10άρι. Ξανά δεδομένο. Και ο Ολυμπιακός πλέον έχει τρεις παίκτες εκεί. Αγκιμπού, Φορτούνη, Καρβάλιο. Είπαμε… Αλλού είναι οι ανάγκες του Θρύλου…

Όπως και να ‘χει, στη Γαλλία και δη στη L’ Equipe αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός, η Στρασμπούρ, η Ναντ και η Λιλ είναι οι ομάδες, για τις οποίες ο Καμπελά «θα παίξει» (μεταγραφικά) το καλοκαίρι. Από τον Ολυμπιακό δεν βγαίνει τίποτα τέτοιο, οπότε και εμείς με αυτό θα πάμε, με το τι λέει ο Ολυμπιακός. Απλώς καταγράφουμε τι αναφέρει η Equipe.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Το όνειρο κάθε Αεκτζή

Το όνειρο κάθε Αεκτζή

Αετοί που πετούν και γηπεδάκια επιπέδου Γ’ Εθνικής (ξέρουν εκείνοι) για να μπαίνει η ατιτλίαση κάτω απ’ το χαλάκι…

Δώσε νόημα στην ύπαρξή τους

Δώσε νόημα στην ύπαρξή τους

Πήγαινε στη Λεωφόρο, βάλε τέσσερα. Πήγαινε στην Τούμπα, βάλε τρία. Πήγαινε στο ΟΑΚΑ, άλλα τρία. Κάνε το νταμπλ. Δεν γουστάρουν τίτλους και νίκες, να σε μισούν γουστάρουν.