Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντροπή, ο Λουτσέσκου δίνει μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για ξύλο στην Τούμπα με Μαρσέιγ!

Ντροπή, ο Λουτσέσκου δίνει μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για ξύλο στην Τούμπα με Μαρσέιγ!
Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022 - 09:31

Τα έχουμε δει όλα από τον Λουτσέσκου, αλλά και από τον ΠΑΟΚ γενικότερα, όμως το είδαμε τώρα και αυτό.

Ο προπονητής της ομάδας να δίνει ξεκάθαρο μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να παίξουν ξύλο στο δεύτερο ματς με τη Μαρσέιγ στην Τούμπα! Απίστευτη δήλωση από τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο κάνει και την UEFA να σκέφτεται πολλά για τον επαναληπτικό στη Θεσσαλονίκη.

Στη Γαλλία έπεσε το ξύλο της αρκούδας που λένε, ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ με την αστυνομία της Μασσαλίας, αλλά και τους οπαδούς της Μαρσέιγ. Από την πρώτη ημέρα, Τετάρτη, που πήγαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Μασσαλία άρχισε το ξύλο, μέχρι και μετά το τέλος του αγώνα στο Βελοντρόμ.

Εικόνες ντροπής για την Ελλάδα, με τον ΠΑΟΚ να διαφημίζει ξανά τι ομάδα είναι...

Και σα να μην έφταναν αυτά, έρχεται η δήλωση του Λουτσέσκου, ο οποίος απείλησε ξεκάθαρα τη Μαρσέιγ και τον κόσμο της ότι στην Τούμπα θα τους δείρουν!

«Ελπίζω η Μαρσέιγ να έχει την υποδοχή που είχαμε εμείς σήμερα. Το ελπίζω και πιστεύω ότι έτσι θα είναι. Είμαι πολύ απογοητευμένος απ' όσα είδα σήμερα. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Έχουμε πολλή βία σήμερα στον κόσμο. Δεν τη χρειαζόμαστε και στο ποδόσφαιρο. Είναι απογοητευτικό και δίνει κακή εικόνα για την πόλη και την ομάδα της Μαρσέιγ».

Και μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου σύμφωνα με τους Γάλλους, πρόσθεσε ακόμη: «Καλύτερα να μην έρθετε με τους οπαδούς σας στη Θεσσαλονίκη»...

Διαβάστε επίσης