Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εδώ όπου γράφεται διαρκώς ιστορία, με στήριξη στον συνάνθρωπο (videos/photos)

Εδώ όπου γράφεται διαρκώς ιστορία, με στήριξη στον συνάνθρωπο (videos/photos)
Σάββατο, 9 Απριλίου 2022 - 11:00

Ο Ολυμπιακός έχει συνδέσει το όνομά του, πέρα από την κατάκτηση τίτλων, με την ανθρωπιστική δράση, σε όλα τα επίπεδα. Το ιστορικό αντιπολεμικό φιλικό, με τη Σαχτάρ είναι ακόμη μία σπουδαία κίνηση. Εδώ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου έχουν γίνεται πολλά και σημαντικά αθλητικά events για τον συνάνθρωπο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία παραδοσιακά οδηγεί τη δράση υπέρ των συνανθρώπων μας, με έργα και όχι με λόγια και… υποσχέσεις, δρα ξανά. Και στέλνει μήνυμα. Εδώ όπου το μήνυμα εστάλη τόσες και τόσες φορές, παραδοσιακά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Αγώνας κατά της Φτώχειας ήταν ένα τέτοιο μεγάλο event. Η προσφορά στους σεισμοπαθείς της Ιαπωνίας. Η Μάνδρα, το Μάτι, οι πρόσφυγες στο λιμάνι, η Ψέριμος, η Κεφαλλονιά, ο Έβρος, η Κρήτη… Η καθημερινή προσφορά, όλο τον χρόνο, στον συνάνθρωπο, με όποιο τρόπο ο Ολυμπιακός μπορεί καλύτερα. Με κάθε τρόπο, για να ανακουφιστούν εκείνοι οι οποίοι υποφέρουν. Είτε από τον πόλεμο, είτε από τη φτώχεια, είτε από φυσικές καταστροφές…

Εδώ όπου γράφεται ιστορία, επιστρέφουμε. Στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με τον Ολυμπιακό ξανά μπροστάρη, για το καλό της ανθρωπότητας… Να στέλνει το μήνυμα!

Διαβάστε επίσης

Τι να συγκρίνεις;

Τι να συγκρίνεις;

Ο Ολυμπιακός μια μόνιμη διαφήμιση. Του ποδοσφαίρου μας, του ελληνικού αθλητισμού, της χώρας. Ο ΠΑΟΚ μια μόνιμη… δυσφήμιση. Λες και το… προσπαθεί.