Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Που βλέπουμε το ιστορικό φιλικό με τη Σαχτάρ

Που βλέπουμε το ιστορικό φιλικό με τη Σαχτάρ
Σάββατο, 9 Απριλίου 2022 - 11:18

Είναι δεδομένο ότι απόψε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Καραϊσκάκη. Όποιος μπορέσει να το συνδυάσει με το πόλο Ανδρών και να παρακολουθήσει λίγο από τον μεγάλο αγώνα της ομαδάρας του Θοδωρή Βλάχου και λίγο από το ιστορικό φιλικό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ακόμη καλύτερα.

Από τον Ναό του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, βγαίνει σήμερα ένα ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ και οφείλουμε άπαντες να στηρίξουμε την προσπάθεια. Να στηρίξουμε την ομάδα μας, να στηρίξουμε τη Σαχτάρ και να στηρίξουμε τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας, για να βρει ειρήνη. Απόψε δεν ψάχνουμε να διαλέξουμε «πλευρά». Απόψε διαλέγουμε ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ.

Αν, ωστόσο, για τον Α ή τον Β λόγο δεν καταφέρουμε να βρεθούμε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για το μεγάλο αυτό αντιπολεμικό φιλικό, έχουμε αρκετούς τρόπους για να το παρακολουθήσουμε. Θυμίζουμε ότι αρχίζει στις 20:00. Και το ματς μεταδίδει ζωντανά το One Channel. Με τους γνωστούς τρόπους, μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες, ή μέσα από την ιστοσελίδα του καναλιού. Παράλληλα, το φιλικό δείχνει τηλεοπτικά και η Nova, μέσα από το Novasports 2 τη web TV του συνδρομητικού καναλιού, αλλά και από το κανάλι της Nova στο YouTube.

Είπαμε, πρωτίστως κοιτάζουμε πως θα δώσουμε το παρών στο Καραϊσκάκη. Αν δεν τα καταφέρουμε, με τους παραπάνω τρόπους βλέπουμε απόψε Θρύλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Τι να συγκρίνεις;

Τι να συγκρίνεις;

Ο Ολυμπιακός μια μόνιμη διαφήμιση. Του ποδοσφαίρου μας, του ελληνικού αθλητισμού, της χώρας. Ο ΠΑΟΚ μια μόνιμη… δυσφήμιση. Λες και το… προσπαθεί.