Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β': Ημίχρονο στο Ρέντη, προβάδισμα με 2-0!

Ολυμπιακός Β': Ημίχρονο στο Ρέντη, προβάδισμα με 2-0!
Σάββατο, 9 Απριλίου 2022 - 17:53

Πολύ δυνατά μπήκε στο γήπεδο ο Ολυμπιακός Β’, απέναντι στον Θεσπρωτό και έψαχνε από νωρίς το γκολ που θα του δώσει το προβάδισμα στο παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν από την αρχή του αγώνα, είχαν την κατοχή και την κυριαρχία και ήταν ανώτεροι από τον Θεσπρωτό σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Απείλησε στο 8’ με τον Βοΐλη, στο 17’ με τον Κίτσο και στο 21’ με τον Φαντιγκά, όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Την κυριαρχία τους, κατάφεραν να τη μετουσιώσουν σε γκολ, στο 24’! Ο Ολυμπιακός Β’ πήρε το προβάδισμα χάρη σε γκολ του Αλέξανδρου Βοΐλη! Ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού Β' άνοιξε το σκορ από νωρίς, σε μια φάση την οποία κυνήγησε και δικαιώθηκε!

Ο Κωστή έκανε ένα σουτ και απείλησε την εστία του Θεσπρωτού, με τον Κίναλη να μη μπλοκάρει σταθερά και την μπάλα να καταλήγει στα πόδια του Βοΐλη, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα!

Ο Ολυμπιακός Β’, μετά από το εκρηκτικό ξεκίνημα και το γκολ του Βοΐλη στο 24’, συνέχισε να πιέζει και να αναζητά και το δεύτερο γκολ, το οποίο θα τον βοηθούσε να «καθαρίσει» την υπόθεση-νίκη από νωρίς.

Αυτό το πέτυχε στο 39’ με σκόρερ τον Δημήτρη Πινακά, έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια των «ερυθρόλευκων». Ο Ξενιτίδης άνοιξε την μπάλα δεξιά στον Κωστή, ο οποίος την κατέβασε και τη γύρισε στη μεγάλη περιοχή με τον Πινακά να σουτάρει στην κίνηση, τον Κίναλη να μένει άγαλμα και τον Ολυμπιακό Β’ να παίρνει προβάδισμα με 2-0!

Διαβάστε επίσης