Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρεμπέ: «Αυτές είναι οι αξίες μας, αυτό είναι το ήθος του Ολυμπιακού»

Καρεμπέ: «Αυτές είναι οι αξίες μας, αυτό είναι το ήθος του Ολυμπιακού»
Σάββατο, 9 Απριλίου 2022 - 19:46

Ο Ολυμπιακός χρησιμοποιεί πάντοτε το ποδόσφαιρο για καλό σκοπό! Για να στηρίζει συνανθρώπους μας, για να προσφέρει. Για να ανταποδίδει την αγάπη, την οποία λαμβάνει… Για να στηρίζει εκείνους, οι οποίοι έχουν ανάγκη. Και αυτό κάνει για ακόμη μία φορά το βράδυ του Σαββάτου, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με σκοπό να παίξει ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ αντιπολεμικό φιλικό και να διαδώσει το μήνυμα υπέρ της ειρήνης!

Ο Κριστιάν Καρεμπέ τόνισε τη χαρά όλων στον Ολυμπιακό, για την ευκαιρία να διαδώσουν το μήνυμα κατά του πολέμου.

«Είναι μέρος των αξιών του Ολυμπιακού. Είναι το ήθος του Ολυμπιακού. Είναι η ηθική μας. Εϊμαστε εδώ για να δηλώσουμε ότι είμαστε κατά του πολέμου. Να δηλώσουμε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε, να συμβάλουμε στις δράσεις κατά του πολέμου. Είμαστε εδώ για να αφυπνίσουμε τον κόσμο», είπε στην τηλεόραση ο αθλητικός διευθυντής του Συλλόγου.

«Χρησιμοποιούμε το ποδόσφαιρο για τέτοιου είδους δράσεις. Προσπαθούμε να διαδώσουμε ένα μήνυμα. Η Σαχτάρ θα κάνει πολλά παιχνίδια, στην Ευρώπη ή στην Αμερική. Είναι μεγάλη μας χαρά που αρχίζουμε από εδώ. Από το Καραϊσκάκη. Χαιρόμαστε που μέσω του ποδοσφαίρου μπορούμε να διαδώσουμε αυτό το μήνυμα», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης