Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Παιχνίδι μεγάλης σημασίας. Δεν θέλουμε πόλεμο» (video)

Μαρτίνς: «Παιχνίδι μεγάλης σημασίας. Δεν θέλουμε πόλεμο» (video)
Σάββατο, 9 Απριλίου 2022 - 23:41

Για το φιλικό με τη Σαχτάρ κατά του πολέμου μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς στο ONE Channel, τονίζοντας πως είναι ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας. «Είναι ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας. Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε δεν είναι άλλο από το ότι είμαστε υπέρ της ειρήνης, δεν θέλουμε πόλεμο.

Ελπίζουμε πολύ σύντομα να λυθεί το πρόβλημα και ο λαός της Ουκρανίας να επιστρέψει στη ζωή του και οι άνθρωποι να συνεχίσουν να ζουν την καθημερινότητα με ειρήνη. Είναι σημαντικό ότι η Σαχτάρ θα ξεκινήσει από εδώ τα φιλικά που θα παίξει.

Πολλές ουκρανικές ομάδες θα δώσουν ματς ώστε να αφυπνίσουν τον κόσμο μέσω αυτών των ματς, υπέρ της ειρήνης. Κανείς δεν θέλει πόλεμο, όλοι θέλουν να επιστρέψει ο ουκρανικός λαός στην ειρήνη».

Για το τι κρατάει από το αγωνιστικό επίπεδο: «Θα σταθούμε κυρίως στο μήνυμα αυτό. Ο Ολυμπιακός ήθελε με τη φωνή του να πει ότι θέλουμε στον πλανήτη μας ειρήνη. Όσο για το αγωνιστικό, μέσα στην εβδομάδα έχουμε δουλέψει πολύ, είχαμε ένα ακόμα παιχνίδι μεταξύ μας. Σήμερα θέλαμε να ζήσουμε τη στιγμή, να ζήσουμε την ατμόσφαιρα».

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης