Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρέαμπτσιουκ: «Περήφανος που έπαιξα σε αυτό το φιλικό» (video)

Ρέαμπτσιουκ: «Περήφανος που έπαιξα σε αυτό το φιλικό» (video)
Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 - 01:19

Για την σπουδαία κίνηση του Ολυμπιακού να δώσει φιλικό με την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ και να στείλει μήνυμα κατά του πολέμου, μίλησε στο ONE Channel ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

«Είμαι πολύ περήφανος και νιώθω πολύ καλά που έπαιξα σε αυτό το φιλικό που είχε συμβολικό χαρακτήρα. Ο πατέρας μου κατάγεται από την Ουκρανία όπως ξέρετε, η οικογένειά μου βρίσκεται μακριά από την Ουκρανία για πολλά χρόνια. Ευτυχώς είναι όλοι καλά αυτή τη στιγμή.

Ο Ολυμπιακός με αυτό το παιχνίδι θέλει να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, το μήνυμα της ειρήνης. Είμαστε υπέρ της ειρήνης και θέλουμε ο πόλεμος να τελειώσει».

Για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο: Δουλεύουμε και είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Είμαστε αρκετά κουρασμένοι μετά από μία μεγάλη σεζόν, ωστόσο είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Δυνατά, να πάει παντού!

Δυνατά, να πάει παντού!

Ο Ολυμπιακός έβαλε το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια να σταματήσει ο πόλεμος. Στην προσπάθεια να επικρατήσει η ειρήνη.