Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Καραπαπάς: «Οι φίλαθλοι τους αντιμετωπίζουν ως μισθοφόρους συκοφάντες» (photos)

Καραπαπάς: «Οι φίλαθλοι τους αντιμετωπίζουν ως μισθοφόρους συκοφάντες» (photos)
Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 - 14:01

Δυνατό μήνυμα ενότητας από τον Κώστα Καραπαπά, βάζει απέναντι τη «μηχανή λάσπης» που «χρηματοδοτείται από τον Ιβάν Σαββίδη» και έχει διευθυντή «καταδικασμένο συκοφάντη». Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, με αφορμή τα δημοσιεύματα τα οποία προσπάθησαν να δημιουργήσουν έριδες και διχόνοια, ανάμεσα στον κόσμο και τη Διοίκηση του Ολυμπιακού, ή και ανάμεσα στους οπαδούς μεταξύ τους, έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα, με το οποίο βάζει τα πράγματα σε σειρά και τα ξεκαθαρίζει. Χωρίς να κρύβεται, χωρίς να κρύβει την αλήθεια, ο Κώστας Καραπαπάς μιλά για τη λάσπη που εκτοξεύεται προς την πλευρά του Ολυμπιακού, αλλά και τις συνέπειες που αυτή η λάσπη και αυτό το μίσος έχουν…

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Σε συνέχεια του Αγώνα για την ΕΙΡΗΝΗ να ξεκαθαρίσουμε στους φιλάθλους μας τα εξής: Το φιλικό με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία άρχισε την περιοδεία της σε Ευρώπη και Αμερική από τον Πειραιά και θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες σπουδαία κλαμπ από όλο τον κόσμο, πάντα με σύνθημα «σταματήστε τον πόλεμο», ήταν ακριβώς και μόνον αυτό: Ένας αγώνας για την ειρήνη.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ομάδα που γεννήθηκε και έγινε θρύλος μέσα από τις λαϊκές μάζες, έχει τα χαρακτηριστικά του καθημερινού μαχητή, του ανθρώπου του μόχθου, του νικητή. Για αυτό ακριβώς συντρέχει στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη.

Η Διοίκηση και η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν διαχωρίζει τους λαούς και δεν ανακατεύεται με τις πολιτικές. Είναι πάντα με τον αδύναμο και στηρίζει τους λαούς του κόσμου…».

Δείτε ΟΛΟ το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά, στις φωτό παρακάτω:

Διαβάστε επίσης