Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ: Μοιρασιά στο σπουδαίο ματς του “Etihad”! (video)

Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ: Μοιρασιά στο σπουδαίο ματς του “Etihad”! (video)
Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 - 20:50

Σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου! Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στο “Etihad” σε ένα αποτέλεσμα που αφήνει, ίσως, ένα… μικρό χαμόγελο στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακό με τους «Πολίτες» να προηγούνται με 2-1 και να έχουν χάσει σπουδαίες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους!

Το σκορ άνοιξε ο Ντε Μπρόινε στο 5’, με τον Ζότα να ισοφαρίζει στο 13’, σε ένα πρώτο μέρος το οποίο είχε πάρα πολλές ευκαιρίες και μεγάλη ένταση! Οι «Πολίτες» του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν ανώτεροι στο πρώτο 45λεπτο και πήραν το προβάδισμα που άξιζαν στο 36’ με γκολ του Γκαμπριέλ Ζεσούς, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το πολύτιμο προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος, η Λίβερπουλ μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα και σκόραρε στο 46’ με τον Μανέ, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με τη συνέχεια να είναι εντυπωσιακή αλλά χωρίς γκολ. Ο Στέρλινγκ σκόραρε στο 63' όμως μετά από χρήση VAR το γκολ ακυρώθηκε για... πολύ οριακό οφσάιντ το οποίο δεν είναι εύκολο να το δει κανείς ακόμα και με κολλημένη την εικόνα.

Η Σίτι έκανε και δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Μαχρέζ, όμως δεν κατάφερε να επικρατήσει και έτσι οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 2-2, με τους «Πολίτες» να διατηρούν την διαφορά του ενός βαθμού στην κορυφή της Premier League.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Διαβάστε επίσης